Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Smart for two nightorange

Smart for two nightorange

Το μεταλλικό πορτοκαλί συνδυάζεται άψογα με τι μαύρο χρώμα

H νέα περιορισμένη ειδική έκδοση smart fortwo nightorange συνδυάζει το έντονο πορτοκαλί με το κομψό μαύρο χρώμα. Διατίθεται ήδη στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο smart και οι αγοραστές της μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο coupe βενζινοκίνητες εκδόσεις των 71 και των 84 ίππων.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του εξωτερικού είναι το φινίρισμα με το αποκλειστικό μεταλλικό πορτοκαλί σε συνδυασμό με έναν μαύρο κλωβό ασφαλείας tridion και μαύρες ζάντες αλουμινίου τριών διπλών ακτίνων με ελαστικά 175/55 R15 εμπρός και 195/50 R15 πίσω. Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει επίσης μαύρα διακοσμητικά στους προβολείς, μαύρα καλύμματα για τους καθρέπτες και λογότυπα nightorange στα τρίγωνα των καθρεπτών. Το εσωτερικό υιοθετεί την ίδια χρωματική ιδέα με αυτήν του αμαξώματος. Το βασικό ηχοσύστημα (ραδιόφωνο RDS με διασυνδέσεις AUX / USB και δύο ηχεία) διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό του smart fortwo nightorange, όπως και τα όργανα στο ταμπλώ (ρολόι και στροφόμετρο).

Το νέο smart fortwo nightorange βασίζεται στην κουπέ έκδοση passion. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών της γραμμής εξοπλισμού passion, το αυτοκίνητο διατίθεται με το αυτόματο πρόγραμμα ταχυτήτων Softouch, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας και μία διαφανή, πανοραμική οροφή με αλεξήλιο. Στον πρόσθετο εξοπλισμό περιλαμβάνονται το ηλεκτρικό τιμόνι, τα θερμαινόμενα καθίσματα, ντουλαπάκι στο ταμπλώ με κλειδαριά, το σύστημα ήχου smart surround με έξι ηχεία ή το σύστημα πλοήγησης / multimedia με οθόνη αφής.

Πηγή: 4troxoi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου