Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012





Ήρθε από το Ισραήλ για να κάνει ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή και τον σάπισαν στο ξύλο!

Όπως καταγγέλει ο δημοσιογράφος της Jerusalem Post, Γκιλ Σέφλερ, την Τρίτη στις 8 μ.μ., έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο μια ομάδα περίπου 20 μασκοφόρων κρατώντας κλομπ άρχισε να χτυπάει πρόσφυγες, μετανάστες και άστεγους στη μέση του δρόμου.

Η επίθεση διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία. Τον είχαν χτυπήσει στο κεφάλι και στο στήθος.

«Το λυπηρό για την επισφαλή κατάσταση εδώ αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν δράστες μου ήταν από την ακροδεξιά ή ακροαριστερά, αλλά δεν πειράζει», είπε.

Στο κέντρο της Αθήνας τόσο συχνά παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Όταν είδα την κακία από την επίθεση στους ανθρώπους έξω από το μουσείο χρησιμοποιώντας κλομπ και μπαστούνια, έκανα το καθήκον μου σαν δημοσιογράφος και τραβούσα φωτογραφίες».

«Αυτή η χώρα διανύει μια δύσκολη στιγμή. Σαφώς, υπάρχει πρόβλημα, όταν η βία του όχλου μπορεί να ξεσπάσει μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρέπει να γίνουν περισσότερα για να προστατευθούν οι Έλληνες πολίτες, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι τουρίστες και οι δημοσιογράφοι, από το κύμα της βίας στους δρόμους.




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου