Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Στελέχη γερμανικής εταιρείας σε βραδιά οργίων!


Στελέχη γερμανικής εταιρείας σε βραδιά οργίων!

Για να σπάσουν την «ανία» ενός επαγγελματικού σεμιναρίου υποκίνησης, οι εμπορικοί αντιπρόσωποι γνωστής γερμανικής ασφαλιστικής εταιρείας, που το παρακολουθούσαν, πήραν μέρος σε μια βραδιά οργίων!

«Έπειτα από έρευνες πιστοποιήσαμε ότι περίπου είκοσι πόρνες ήταν παρούσες σε μία βραδιά η οποία διοργανώθηκε στη διάρκεια του σεμιναρίου», ανακοίνωσε η εταιρεία Ergo, κλάδος ασφαλειών της Munich Re, επιβεβαιώνοντας έτσι τις αποκαλύψεις της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.
«Ένα τέτοιο γεγονός πλήττει σημαντικά το κύρος της εταιρείας μας και δεν θα το ανεχθούμε», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Περίπου εκατό ασφαλιστές της εταιρείας βρίσκονταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ουγγαρία όταν έγινε το συμβάν, επεσήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της Ergo, ενώ προσέθεσε ότι η εν λόγω βραδιά είχε διοργανωθεί στα θερμά λουτρά Γκέλερτ στη Βουδαπέστη.
Για να ξεχωρίζουν οι πόρνες από τις σερβιτόρες φορούσαν κόκκινα, κίτρινα και λευκά βραχιόλια. «Αυτές που φορούσαν λευκό βραχιόλι προορίζονταν για τους επικεφαλής και τους καλύτερους πωλητές», είχε δηλώσει ένας αυτόπτης μάρτυρας στην Handelsblatt.
Ένας άλλος είχε επισημάνει ότι δίπλα στα λουτρά είχαν εγκατασταθεί κρεβάτια «όπου κάθε ένας μπορούσε να πάει συνοδευόμενος από μία δεσποινίδα και να κάνει αυτό που επιθυμούσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου