Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ποιος Έλληνας έμαθε πρώτος για τον Στρος Καν;


Ποιος Έλληνας έμαθε πρώτος για τον Στρος Καν;
Τελικά, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις έναν Έλληνα, αφού ακόμα και την ώρα που γινόταν η έφοδος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στο Sofitel, εκεί γύρω βρισκόταν ένας Έλληνας και μάλιστα γνωστός τραγουδιστής.  

Ο λόγος για τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος μαζί με συνεργάτη του από την εταιρεία του, την Spicy, έπινε τον καφέ του σε άλλο ξενοδοχείο στην Times Square!

«Ακούσαμε τα περιπολικά ενώ πίναμε καφέ και ξαφνιαστήκαμε. Το μυαλό μας πήγε αρχικά σε τρομοκρατία», είπε ο συνεργάτης του γνωστού τραγουδιστή, μεταφέροντας μας την αρχική αίσθηση από την κινητοποίηση.

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως και ενώ ο συνεργάτης του τραγουδιστή είχε ανέβει στο δωμάτιό του, ο Θάνος Πετρέλης έκανε ρεπορτάζ και έμαθε τον λόγο για τον οποίο γινόταν η κινητοποίηση. Έτσι μόλις επέστρεψε ο φίλος του, του είπε: «Ρε συ, έπιασαν τον Στρος Καν του ΔΝΤ γιατί βίασε μία καμαριέρα».

Ο Θάνος Πετρέλης λοιπόν είναι ο πρώτος Έλληνας που έμαθε την είδηση που λίγα λεπτά αργότερα θα μεταδιδόταν με αστραπιαία ταχύτητα σε κάθε άκρη της γης!

O γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για να τραγουδήσει σε εκδήλωση της Ένωσης Ελληνοαμερικανών Επιχειρηματιών, οι οποίοι στο πλαίσιο του Hellenic Times Scholarship Fund παρέδιδαν υποτροφίες σε ελληνοαμερικανούς φοιτητές.

Στην εκδήλωση μάλιστα παρέστησαν και μεγάλα ονόματα της αμερικανικής showbiz με ελληνικές ρίζες, όπως η Τζένιφερ Άνιστον, ο παρουσιαστής του FOX News, Έρνι Ανάστος, ο παρουσιαστής του καιρού στο NBC, Νικ Γκρέγκορι και η Ολυμπία Δουκάκη. Πηγή: star
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου