Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ωραίοι, στυλάτοι και celebrities

Είναι διάσημοι, έχουν κλείσει τα 40, αλλά όπως και να έχει είναι πάντα κομψοί και στυλάτοι. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τους 10 πιο στυλάτους 40δες Έφτασαν τα 40 και κάποιοι από αυτούς τα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ. Ε και; Δεν χάνουν το στυλ τους και εντυπωσιάζουν με τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ας τους απολαύσουμε.


Patrick Dempsey



Έχει κλείσει τα 45 κι όμως δεν χάνει το στυλ και την γοητεία του. Μάλιστα στις συνεντεύξεις του δηλώνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον θεωρούν sex symbol. Έχει στυλ, είναι κλασικός χωρίς όμως να γίνεται παλιομοδίτικος και δείχνει υπέροχος όταν φοράει το σμόκιν του στα κόκκινα χαλιά.

Viggo Mortensen



Όταν άρχισε να κερδίζει διασημότητα μετά το ρόλο του στην ταινία Lord Of The Rings, κανείς δεν πίστευε ότι είναι πάνω από 50. Κι όμως τα έκλεισε προ πολλού και δείχνει υπέροχος. Ξέρει πώς να ντυθεί χωρίς να δείχνει «παππούς» ή «παππούς που το παίζει τζόβενο». Μακάρι κι άλλοι ν’ ακολουθούσαν το παράδειγμά του.

Brad Pitt



Το παιδί μας μεγάλωσε, παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και αισίως έκλεισε και τα 40. Θεωρείται από τους πιο σέξι celebrities, αν και αρκετές φορές τον έχουμε πετύχει στην καθημερινότητά του ατημέλητο. Επιμελώς πάντα! Προσεγγίζει την μόδα με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ πάντα είναι ντυμένος κατάλληλα για την περίσταση.

LL Cool J



Δεν ξέρω τι κάνει αυτός ο άντρας και είναι λες και έχει κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο. Γυμνάζεται και προσέχει το σώμα του(έχει γράψει μάλιστα και βιβλίο με τίτλο "The Platinum Workout") και ντύνεται νεανικά και «χαρούμενα» χωρίς όμως να μοιάζει παράταιρο με την ηλικία του. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος «Το θέμα είναι να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου».

Hugh Jackman



Η πιο στυλάτη εξαγωγή της Αυστραλίας. Είναι πάντα κομψός, τουλάχιστον όταν δεν τρέχει τριγύρω σαν Wolverine. Το χαρακτηριστικό του είναι η πλούσια και λαμπερή κόμη του, αλλά και οι απίστευτες γωνίες του προσώπου του, που φροντίζει να τις αναδεικνύει κάθε φορά που ποζάρει μπροστά στο φακό.

Josh Holloway



Αν και έκλεισε τα 40, είναι πολύ καλύτερος με τζιν και πουκάμισο, παρά με κουστούμι. Έχει κι αυτό το στυλάκι σέρφερ που του κόβει χρόνια. Θα μου πεις αν είσαι χαλαρός και ζεις στην Χαβάη όπως εκείνος, λογικό είναι.

George Clooney



Μα είναι δυνατόν να λείπει από την λίστα μου; Αποτελεί style icon για πολλούς άντρες, και καλά κάνει. Έχει βλέπεις αυτό το στυλ που ναι μεν είναι κλασσικό, αλλά όχι παλιομοδίτικο, είναι απλό, χωρίς να είναι βαρετό. Μπράβο George!

Michael Weatherly



Να άλλος ένα επώνυμός που νομίζεις ότι κέρδισε τη μάχη με το χρόνο. Έχει αυτό το στυλ που νομίζεις ότι είναι αγοράκι ακόμα, ντύνεται συνήθως σπορ και κάσουαλ, τα μαλλιά του είναι πάντα στη μόδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει διατηρήσει τη γοητεία που είχε σαν έφηβος. Όπως και να ‘χει, αξίζει να τον αντιγράψεις.

Pierce Brosnan



Ξεχωρίζει για την κλάση του και το στυλ του, αλλά τι άλλο περίμενες από έναν πρώην James Bond; Πάντα καλοντυμένος με τα μαύρα του κουστούμια, τραβά τα γυναικεία βλέμματα όταν κυκλοφορεί. Σας είπα ότι έχει κλείσει τα 58;

Barack Obama



Για να μην λέτε ότι διαλέγω μόνο άτομα της showbiz. Λοιπόν για τον πρόεδρο των ΗΠΑ δεν ξέρω από πού ν’ αρχίσω. Ξεκινάω: ράβει τα κουστούμια του κι έτσι πάντα δείχνουν άψογα πάνω του. Ξέρει να διατηρεί απλό το στυλ του μ’ ένα σκουρόχρωμο κουστούμι, ένα λευκό πουκάμισο, και πάντα μια τρανταχτή γραβάτα. Όταν είναι πιο χαλαρός, βγάζει το σακάκι, διπλώνει τα μανίκια από το πουκάμισο και πάλι δείχνει κομψός. Πάντως αυτό που μ’ αρέσει περισσότερο, είναι όπως και να έχει, χαμογελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου