Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ερωτευμένος ο Γιάννης Πάριος με όμορφη μελαχρινή;


pariow

Φήμες θέλουν τον Γιάννη Πάριο να είναι πολύ ερωτευμένος!
Σύμφωνα με πληροφορίες του controltv, ο τραγουδιστής από το Πάσχα μέχρι και τώρα έχει δίπλα του μια πολύ γλυκιά συντροφιά και χαμογελάει διαρκώς, ακόμα και στα δύσκολα! Αυτό που μετράει στη ζωή είναι να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε κάνει ευτυχισμένο, να ξεχνάς τα προβλήματα σου και να ζεις την κάθε στιγμή μαζί του.
Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Πάριος έχει δώσει τη βίλα του στην Πάρο στη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία κατά πάσα πιθανότητα τη μεταπώλησε. Φυσικά ο ίδιος αγόρασε καινούργιο κοντά στο προηγούμενο σπίτι του. Η νέα του κατοικία βρίσκεται στο τελευταίο άκρο του κόλπου της Παροικιάς, στον Κριό.
Ο Γιάννης Πάριος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάθε βράδυ από το Πάσχα και έπειτα το περνούσε με μια μελαχρινή, γλυκιά, πανέμορφη και ψιλή γυναίκα με ωραίο σώμα στην ηλικία των 40. Τον έκανε να χαμογελάει διαρκώς και αυτό που της έλεγε ήταν "Άμα δε μάθεις μπάλο (παραδοσιακός νησιώτικος χορός) δεν σε παίρνω και εκείνη ζήταγε από τις φίλες της να την μάθουν!". Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής εθεάθη ξανά με τη σύντροφό του στο ίδιο στέκι στο κυκλαδίτικο νησί.
Ευχόμαστε να είναι καλά ο Γιάννης Πάριος στην υγεία του και αν τον κάνει ευτυχισμένο η όμορφη μελαχρινή να τους δούμε να χορεύουν μπάλο σύντομα! Άλλωστε είναι ο τραγουδιστής του έρωτα... είναι ποτέ δυνατόν να μην είναι ο ίδιος ερωτευμένος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου