Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Kάλεσε εξορκιστή να εξαγνίσει το εξοχικό της!

Τους θυμάστε τους Ghostbusters, στην ομώνυμη ταινία που πήγαιναν στα σπίτια και εξόντωναν φαντάσματα; Ε…
έναν τέτοιο φώναξε και η Κλόντια Σίφερ για να εξοντώσει τα… φαντάσματα που όπως είπε είχαν κάνει κατάληψη στο εξοχικό της στο Σάφολκ  της Βρετανίας.

Ναι, ναι καλά διαβάζετε, κοτζάμ Κλόντια Σίφερ πιστεύει στα φαντάσματα και μάλιστα δεν το κούναγε από το σπίτι της στο Λονδίνο αν δεν πήγαιναν οι… εξορκιστές να εξαγνίσουν το εξοχικό της.

Τώρα γιατί πίστευε το super model ότι το σπίτι της ήταν στοιχειωμένο θα σας γελάσουμε. Μπορεί  η γυναίκα να πίστεψε ότι την… μάτιασαν, ότι την έχει βάλει στο στόχαστρο όλη η αρνητική ενέργεια που κυκλοφορεί στον κόσμο, αφού τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες ότι ο σύζυγός της Μάθιου Βον της τα… «φόρεσε» με την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Mad Men», January Jones και μάλιστα είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Γι’ αυτό και η Κλόντια θέλει μια ανανέωση… ΤΩΡΑ! Μπορεί το ζευγάρι να διαψεύδει τις φήμες, όμως η κεραμίδα που της ήρθε της κοπέλας φαίνεται ότι της στοίχισε.

Αφού λοιπόν έδιωξε τα φαντάσματα, πήρε τον σύζυγο και τα τρία τους παιδιά και έφυγαν για την εξοχή. Έτσι να πάρει και άλλο αέρα η σχέση της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου