Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Γωγώ Μαστροκώστα: ξεκίνησαν διαδικασίες υιοθέτησης ενός παιδιού


mastrokosta-dellas

Λένε πώς η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες.
Κάπως έτσι ένιωσαν πριν από μερικές εβδομάδες η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας, όταν τους ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να προχωρήσουν, τουλάχιστον άμεσα, στη λύση της παρένθετης μητρότητας. Το ζευγάρι αρχικά απογοητεύτηκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι οδηγήθηκε στη μεγάλη και γενναιόδωρη ψυχικά απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Η Γωγώ με τον Τραϊανό δεν έχουν ταμπού. Αγαπούν πολύ τα παιδιά και το έχουν αποδείξει. Άλλωστε, γονείς δεν είναι αυτοί που γεννούν ένα παιδί, αλλά αυτοί που το μεγαλώνουν. Δείτε τα χιλιάδες παραδείγματα του εξωτερικού, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Μπράντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Σύντομα η Γωγώ και ο σύζυγος της σκοπεύουν να ξεκινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος, καταθέτοντας αιτήσεις υιοθεσίας σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδάκια.
Το χρυσό δαχτυλίδι για τα γενέθλια της
Χαρούμενα γενέθλια με πάρτι-έκπληξη, δώρο χρυσό δαχτυλίδι και... πρώτο τραπέζι πίστα. Τα γενέθλια της είχε η Γωγώ Μαστροκώστα και το γιόρτασε δεόντως. Χωρίς εκείνη να γνωρίζει το παραμικρό, βρέθηκε καλεσμένη στο «Ακρωτήρι», με προσκεκλημένους στο ίδιο τραπέζι όλους τους επιστήθιους φίλους της. Η Γωγώ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της μόλις αντίκρισε τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», να είναι πάντα γερή και πάντα ευτυχισμένη.
Το γλέντι όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Η όμορφη παρέα συνέχισε τη διασκέδασή της στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη, στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia». Η Γωγώ κατάφερε άλλη μια φορά να κλέψει την παράσταση φορώντας λευκό μίνι φόρεμα με χρυσά πέδιλα, ενώ ο σύζυγος της Τραϊανός Δέλας την κρατούσε σφιχτά απ' το χέρι. Το ζευγάρι και η παρέα του κάθισαν σε έναν από τους καναπέδες του νυχτερινού κέντρου. Κάποια στιγμή η Γωγώ, μόλις άκουσε το αγαπημένο της τραγούδι «Είμαι Μαζί σου» από τον Νίκο Βέρτη, σηκώθηκε και χόρεψε, ενώ την συνόδεψαν στην πίστα οι αγαπημένοι της φίλοι. Ο Τραϊανός δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, αφού τη λατρεύει και είναι πολύ χαρούμενος που η σύζυγος του είναι στα καλύτερα της.
Στην παρέα τους ήταν οι κουμπάροι τους, που έχουν βαφτίσει την κόρη τους, Άντρος και Στάλω Ηλία, αλλά και ο καλός φίλος του Δέλλα, ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Τζιόλης. Η Γωγώ και ο Τραϊνός είχαν πολύ καιρό να παρευρεθούν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η Γωγώ. Τώρα όμως όλα είναι καλά, το λαμπερό ζευγάρι της σοουμπίζ περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του και έχει κάθε λόγο να βγει και να το διασκεδάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου