Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Παρακολουθούσε ” on line” τις ερωτικές στιγμές των πελατών!

Παρακολουθούσε on line τις ερωτικές περιπτύξεις των ανυποψίαστων πελατών του και τις αποθήκευε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του.

Τέλος στη δράση του hi tech ματάκια έβαλε ένας ένοικος του ξενοδοχείου, ενώ ειδικοί ερευνούν εάν έχει διαρρεύσει τις ροζ σκηνές στο Διαδίκτυο.

Το «μάτι» του Μεγάλου Αδερφού είχε εγκαταστήσει σε ένα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρούσε επιχειρηματίας στη Λευκάδα, παρακολουθώντας από τον καναπέ του σπιτιού του τις ερωτικές περιπτύξεις των πελατών του.
Μάλιστα, ο 50χρονος δεν είχε συνδέσει απλώς την κρυφή κάμερα με την τηλεόραση του σπιτιού του -που βρισκόταν ακριβώς πάνω από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια- για να παρακολουθεί ζωντανά τους ανυποψίαστους τουρίστες, αλλά είχε εγκαταστήσει και ολόκληρο σύστημα με το οποίο κατέγραφε τις επίμαχες σκηνές στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του!
Τέρμα στη δράση του 50χρονου έβαλε ένας από τους παραθεριστές, ο οποίος είχε καταλύσει στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο που βρίσκεται στην περιοχή του Αϊ-Γιάννη. Η παρατηρητικότητά του τον οδήγησε να ανακαλύψει το αδιάκριτο «μάτι» του… Big Brother που βρισκόταν πάνω από το κεφάλι του και αμέσως να σπεύσει να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν τη μικροκάμερα. Οι αστυνομικοί την «ξήλωσαν» και αμέσως μετά εντόπισαν και το υπόλοιπο σύστημα (σκληρός δίσκος, καταγραφικά κλπ.).
Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη, ενώ χθες το πρωί παρουσία εισαγγελέα κατασχέθηκε και η εξωτερική κάμερα του σπιτιού του, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο όλη η εγκατάσταση να συνδέεται με το Διαδίκτυο. Για τον λόγο αυτό έχει ήδη οριστεί ηλεκτρονικός πραγματογνώμονας. Οι αρχές, επίσης, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 50χρονος να είχε προσλάβει κάποιον ειδικό ο οποίος και εγκατέστησε τα συστήματα, αφού εκείνος δεν έχει ιδέα από τέτοιου είδους εργασίες.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος και του άσκησε δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον ανακριτή από όπου λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να εμφανίζεται μέχρι τις 5 κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.
Οπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος ήταν άτομο υπεράνω πάσης υποψίας και όλοι στην περιοχή έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν τα… μαντάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου