Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

VIDEO: «Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε νεκρή» Εξώδικο


Σάλος με φήμη που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Εξώδικο έστειλε η ξανθιά καλλονή.

Η «είδηση» για το θάνατο της Τζούλιας Αλεξανδράτου δημοσιεύτηκε σε blog, αλλά δεν άργησε να διαδοθεί στο Facebook και στο Twitter.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση μάλιστα ανέφερε πως δίπλα στη νεκρή Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα και ένας υπολογιστής με πορνογραφικό υλικό.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλώντας πριν λίγο επιβεβαίωσε ότι είναι ζωντανή, ενώ είχε ήδη ενημερωθεί για τις κακόβουλες αναρτήσεις που είχαν προηγηθεί.

«Νιώθω αηδία, αηδία, αηδία…» δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στέλνοντας εξώδικο στο blog που έκανε την εν λόγω δημοσίευση.

«Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Αυτή τη φορά ξεφύγανε από τα πλαίσια μιας απλής εξύβρισης, ηθικής εξόντωσης και διασυρμού. Θα κινηθώ νομικά εξαντλώντας κάθε όριο για να δικαιωθώ. Δεν με ενόχλησε που με θέλουν νεκρή αλλά το ότι το κάνουν για να διαφημιστούν και να δημιουργήσουν καλές σχέσεις στα blogs που τα δημοσιεύουν. Σε μια εποχή που ο κόσμος αρχίζει να εμπιστεύεται το ίντερνετ κι εγώ πρώτη από όλους αφού σε μια εβδομάδα είναι στον αέρα το μεγάλο μου reality το οποίο θα μεταδίδεται 24ώρες το 24ώρο από το διαδίκτυο είναι λυπηρό, άδικο, απαράδεκτο πρώτα για τους «επαγγελματίες» και μετά για τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται οι ειδήσεις, να χάνεται κάθε αξιοπιστία με τη διάδοση τέτοιων σοβαρά ανυπόστατων θεμάτων. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι η αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας επιβάλει τη διασταύρωση μιας είδησης. Πολύ περισσότερο όταν αφορά τη ζωή ενός ανθρώπου. Όσοι δημοσίευσαν αυτό το κείμενο το έκαναν είτε επειδή δεν μπορούν να με προσεγγίσουν επαγγελματικά και θέλουν την καταστροφή μου είτε επειδή ανήκουν στο συρφετό αυτών που με περιτριγυρίζουν και το μόνο που θέλουν είναι να με ρουφήξουν. Δεν θα τους περάσει όμως θα τους πατήσω κάτω. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται μία τέτοια είδηση, απλώς πρώτη φορά πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα. Και για να τελειώνουμε, αν αποφασίσω να πεθάνω, θα σας το πω!»

Δείτε βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου να επιβεβαιώνει οτι είναι ζωντανή και να στέλνει «στα τσακίδια» τους επικτριτές της:




Φυσικά, δεν λείπουν και οι κακόβουλοι που λένε οτι οι συγκεκριμένες φήμες διαδίδονται από την ίδια πηγή από την οποία διαψεύδονται για να κρατήσουν την Τζούλια στην επικαιρότητα… Τελικά υπάρχει άπειρη κακία σ’ αυτόν τον κόσμο… Ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου