Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Οι topless διακοπές της Pippa με το πριγκιπικό ζεύγος!

Τέλος δεν έχει η δημοσιότητα για την Pippa Μiddleton. Η σέξι αδερφή της Catherine, δεν σταματά να απασχολεί τα Μ.Μ.Ε, τα οποία συνεχώς ξεθάβουν παλαιότερες της φωτογραφίες!
Παρέα με τον William και την Catherine, η σέξι Pippa απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ibiza, στο πολυτελές γιότ του θείου της, Gary Goldsmith. Φορώντας άσπρο μπικίνι και με εμφανώς παιχνιδιάρικη διάθεση, η Pippa αποδεικνύεται δεινή κολυμβήτρια! Ακροβατικά, βουτιές και μακροβούτια δίνουν και παίρνουν όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, με τον Willam μάταια να προσπαθεί να μιμηθεί τις κολυμβητικές φιγούρες της κουμπάρας του!
Η Catherine από την άλλη, φαίνεται πιο ήσυχη σε σύγκριση με την αδερφή της, με τον William να μην σταματά να την πειράζει. Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες, οι αδερφές Middleton είναι κορμάρες! Ωστόσο στα οπίσθια κάλλη κερδίζει με διαφορά η Pippa! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και το group που έχει δημιουργηθεί στο Facebook προς τιμήν των... "προσόντων" της.
Μάλιστα, η Pippa, στις ίδιες διακοπές, έκανε topless ηλιοθεραπεία. Η εν λόγω φωτογραφία, τραβήχτηκε τη στιγμή που η Pippa είχε ξεχάσει ότι την παρακολουθούν οι paparazzi, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει αβίαστα το πάνω μέρος του μαγιό της! Ακόμα πιο hot λεπτομέρεια; μπροστά ήταν ο ίδιος ο Πρίγκιπας William, ο οποίος είδε φάτσα κάρτα το θέαμα, που αν κρίνουμε από την χαλαρή του αντίδραση, δεν τον "χάλασε" κιόλας. Πηγή:star    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου