Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Thomais resort

Thomais Resort

Στις παρυφές του βουνού πάνω από τον όρμο της Αγίας Πελαγίας σε κτήμα 1500 τ.μ.είναι χτισμένες οι δύο πολυτελείς βιοκλιματικές κατοικίες του Thomais Resort. 
Εκλεπτυσμένο γούστο
Κατασκευασμένες από πέτρα και οικολογικά υλικά ξεχωρίζουν για τη δροσιά, τη λιτή πολυτέλεια και την λειτουργικότητα τους, ενώ συνδυάζουν καλόγουστα την μοντέρνα αισθητική με παλαιές αντίκες και σύγχρονες εγκαταστάσεις άνεσης.
ΆνεσηΟι κατοικίες έχουν δυνατότητα φιλοξενίας 2 έως 6 άτομων η καθεμία και διαθέτουν θέρμανση και σύστημα συναγερμού. Περιλαμβάνουν άνετα καθιστικά με τζάκι, πολυτελείς κουζίνες, λουτρά με υδρομασάζ και ηχοσύστημα.
Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεση τους γραφείο, βιβλιοθήκη, τηλέφωνο και τηλεόραση. Τα υπνοδωμάτια είναι άνετα, δροσερά και αποπνέουν ρομαντική διάθεση.
Τα δώματα και η αυλή με την εντυπωσιακή πισίνα προσφέρονται για στιγμές χαλάρωσης με φόντο τη μαγευτική θέα στη θάλασσα.
Η πισίνα είναι θερμαινόμενη και εξοπλισμένη με σύστημα υδρομασάζ.
Κρητική Φύση
Τα οπωροφόρα δέντρα και ο λαχανόκηπος συμπληρώνουν τη φιλόξενη ατμόσφαιρα του Thomais Resort. Το φυσικό μεγαλείο του βουνού, οι ήχοι του δάσους και η γαλήνια θάλασσα μετατρέπουν τη διαμονή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου