Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Ο έρωτας δεν σταματάει ποτέ ακόμα και στον κόσμο της showbiz . Για άλλους τώρα ξεκινάει, για άλλους λάμπει σαν φωτιά και για άλλους γράφει τίτλους τέλους.
Το σίγουρο είναι πως ο έρωτας δεν είναι ποτέ βαρετός και στάσιμος. Πολλοί ισχυρίζονται τον τελευταίο καιρό ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας έχουν χωρίσει. Όμως όχι είναι μαζί αλλά και διανύουν την πιο καλή τους φάση καθώς σε κάθε έξοδό τους είναι διαχυτικοί και δείχνουν τον έρωτά τους.
Ένα μήνα πριν το γάμο της με τον Θέμη Σοφό, τρέχει και δεν φτάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ωστόσο, έχει φροντίσει για όλα και κυρίως για να τηρήσει τις ισορροπίες, αφού τόσο ο αρραβωνιαστικός της, που έχει πρόβλημα με την υπερβολική δημοσιότητα, όσο κι εκείνη έχουν συμφωνήσει μια τελετή στα μέτρα τους, ούτε υπερβολικά ανοιχτή, ούτε βέβαια και κλειστή.
Και ενώ το ζεύγος Τσιμτσιλή-Σοφός ετοιμάζεται για το γάμο, ένα άλλο ζευγάρι επισφράγισε πριν λίγες ημέρες τον έρωτά του ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ο λόγος για τον Νίκο Βουρλιώτη, που πήρε με παπά και με κουμπάρο, την αγαπημένη του Όλγα μετά από τρια χρόνια σχέσης. Ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα το αποδεικνύει περίτρανα το ζεύγος Παπαγιάννη-Δαλιάνη. Όσο ο χρόνος περνάει τόσο πιο ερωτευμένοι είναι και μάλιστα φέτος μοιράζονται και την ίδια σκηνή στο θέατρο.
Για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη δεν έχει σημασία ο γάμος αλλά τους ενδιαφέρει να ζουν ευτυχισμένοι. Μάλιστα μετά την μικρή Αναστασία έρχεται και ο δεύτερος καρπός του έρωτά τους σε λίγους μήνες. Μακάρι να παραμείνουν τόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.
Πηγές: Gossip-tv.gr και Tivo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου