Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Sex: Ιδιαίτερα στο Κρεβάτι!


Δεν χρειάζεται να μπεις στη μαύρη λίστα της για να ζητήσεις τη βοήθεια των ειδικών του σεξ.

Βάλε εξαρχής γερές βάσεις λύνοντας τα κοινά προβλήματα με την καθοδήγηση της μάστερ του είδους Debby Herbenick.

Το πρόβλημα
«Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το κάνουμε ολοένα και λιγότερο».
Κουνήσου απ' τη θέση σου
Σου έχω καλά και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν φταις εσύ, αφού πρόκειται για συνηθισμένη εξέλιξη στις περισσότερες σχέσεις. Τα κακά νέα είναι ότι εσύ θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς, αν θες να το διορθώσεις, καθώς εκείνη δεν δείχνει να την πειράζει και τόσο. Τι να κάνεις; Οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει κοντά: από μαθήματα τάνγκο μέχρι ορειβασία. Ομως ξεκίνα καλύτερα από τα απλά. Μπες μαζί της στην μπανιέρα ή κάνε το βοηθό σεφ καθώς σου ετοιμάζει το φαγητό. Η δημιουργικότητα στην καθημερινότητά σας μπορεί να τονώσει και τη δράση στο κρεβάτι σας.

Το πρόβλημα
«Οσο η καινούργια κοπέλα μου περιμένει να βάλω το προφυλακτικό, μου πέφτει».
Αλλαξε τακτική
Ο πραγματικός ένοχος δεν είναι το προφυλακτικό, όπως νομίζεις, αλλά η διάθεσή σου. Ισως να είχες συνηθίσει το σεξ με την προηγούμενη κοπέλα σου και τώρα -απέναντι στην καινούργια- η αμηχανία σού ρίχνει τη λίμπιντο. Μην ξεχνάς ότι τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σου έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται σταδιακά σε νέα δεδομένα. Δώσε τους λοιπόν το χρόνο να συνηθίσουν στέλνοντας τα προκαταρκτικά στην παράταση. Για καλύτερες επιδόσεις, ζήτα από εκείνη να σου φορέσει το προφυλακτικό ενώ εσύ θα κοιτάς.

Το πρόβλημα
«Ο,τι κι αν έχω δοκιμάσει, τελειώνω πολύ γρήγορα».
Βρες το timing
Το μυστικό για να ελέγξεις τις ορμές σου είναι να πιστέψεις ότι μπορείς να το κάνεις και να αρχίσεις εξάσκηση. Οι τεχνικές του τύπου ξεκίνα-σταμάτα και η άσκηση πίεσης λίγα λεπτά πριν από τη μεγάλη έκρηξη έχουν αποτέλεσμα για τους περισσότερους. Δεν χάνεις λοιπόν τίποτα αν τις δοκιμάσεις κι εσύ. Αν τώρα δεν λειτουργήσουν στην περίπτωσή σου, κάνε τη δουλειά με το μυαλό σου. Με το που θα νιώσεις τα πρώτα σημάδια του οργασμού, χαλάρωσε, κόψε ταχύτητα κι οδήγησε τη σκέψη σου κάπου αλλού. Επειτα, ξεκίνα πάλι απ' την αρχή.

Το πρόβλημα
«Εκείνη δεν τελειώνει ποτέ, όμως λέει ότι δεν την πειράζει».
Πίεσε εδώ κι εκεί
Μην παραμυθιάζεσαι σαν πρωτάρης με το συγκεκριμένο θέμα. Ο λόγος που υπάρχουν γυναίκες που φτάνουν τα 30 χωρίς να νιώσουν ποτέ οργασμό είναι ότι απλούστατα δεν το ψάχνουν αρκετά. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι με την κυρίως πράξη, αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Πολλές στάσεις αφήνουν ανέγγιχτη την κλειτορίδα τους, ενώ εκείνες που ερεθίζουν το σημείο G είναι λίγες. Εσύ δείξε ότι είσαι διατεθειμένος να το ψάξεις μαζί της όσο χρειάζεται και να κάνεις πιο ευχάριστο το σεξ, αλλά μην την πιέσεις κιόλας. Αρκετές γυναίκες αδιαφορούν για το αν θα τελειώσουν μαζί σου, ενώ σχεδόν όλες δυσκολεύονται όταν τις πιέζουν με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου