Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Στην κορυφή το Qashqai

Στην κορυφή το Qashqai

Πρώτο για την αξιοπιστία και την ποιότητά του

Με βάση τα αποτελέσματα μιας ανεξάρτητης έρευνας, το καινοτόμο compact crossover της Nissan είναι περισσότερο αξιόπιστο από τους ανταγωνιστές του.

• Το QASHQAI είναι σύμφωνα με τον οργανισμό ADAC, από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στην κατηγορία του

• Είναι το δημοφιλέστερο compact crossover στην Ευρώπη στην κατηγορία C

• Οι πωλήσεις του αυξάνονται διαρκώς από το λανσάρισμά του το 2007

• Περισσότερα από 835.000 QASHQAI πωλήθηκαν στην Ευρώπη μέχρι σήμερα, ενώ οι παγκόσμιες πωλήσεις του ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο οχήματα.

Rolle, Ελβετία (4 Μαΐου 2011) - Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Nissan QASHQAI κατέλαβε μια κορυφαία θέση σε μία από τις πιο απαιτητικές έρευνες ποιότητας της Ευρώπης.

Το δημοφιλές crossover έχει επιτύχει «πολύ αξιόπιστα» σκορ στον οργανισμό ADAC στη Γερμανία. Ο ADAC αποτελεί τον μεγαλύτερο σύνδεσμο αυτοκινήτου στην Ευρώπη και αριθμεί πάνω από 16 εκατομμύρια μέλη. Το QASHQAI – ως κορυφαίο ιαπωνικό μοντέλο στην κατηγορία του- τερμάτισε 6ο (από τα συνολικά 22) στην κατάταξη. Συγκεκριμένα το QASHQAI κέρδισε σε αυτή την αναμέτρηση κάποιους από τους πιο βασικούς του ανταγωνιστές του, όπως το VW Tiguan, Ford Kuga και το Toyota RAV4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το QASHQAI δεν είναι η πρώτη φόρα που κατακτά μια επιτυχία από τον οργανισμό ADAC. Νωρίτερα μέσα στο έτος, ήρθε τρίτο στον ετήσιο διαγωνισμό της συγκεκριμένης οργάνωσης με τον τίτλο "Yellow Angel", με ένα βραβείο το οποίο αναγνωρίζει την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών, χάνοντας την 1η θέση από ένα Audi και ένα Porsche.

Στην Ελλάδα, η τιμή του Nissan QASHQAI ξεκινά από τις 17.840 €, η οποία συμπεριλαμβάνει τις νέες αυξημένες εκπτώσεις του προγράμματος της «Χρυσής Επιταγής» καθώς και το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το Nissan QASHQAI, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Πηγή: auto24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου