Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ρέμος για gay φήμες και κάλυψη με Μακρυπούλια [video]


Τι δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος για τις φήμες οτι είναι gay και δημιουργεί σχέσεις, όπως με τη Ζέτα Μακρυπούλια, για κάλυψη; Τι σχολίασε ο Λιάγκας για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Ρέμου;


Οι φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν γνωστό τραγουδιστή να είναι gay ενώ δίπλα του έχουν περάσει όμορφες γυναίκες για «αντιπερισπασμό» έδινα και έπαιρναν τον τελευταίο καιρό. Απηυδησμένος, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφου που του έπαιρνε συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση μιάς και λίγο πολύ οι φήμες για gay τραγουδιστή «φωτογράφιζαν» τον Ρέμο. Στην ερώτηση για τη σεξουαλικότητά του, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε ότι gay δεν γίνεται κανένας με το ζόρι.

Το όλο θέμα εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα που σχολίασε: «Μην τρελαθούμε! Δεν πρέπει ο κάθε Ρέμος, επειδή υπάρχει μια ηλίθια φήμη, να βγαίνει και να λέει: Δεν είμαι γκέι! Και για μένα μπορεί να το πουν, ξέρω γω! Τι να κάνω τώρα; Δεν είναι όλοι γκέι! Ο άνθρωπος είναι γυναικάς! Τι να λέμε…»

Oi σχετικές φήμες πήραν φωτιά μετά τις ασαφείς δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για το Ρέμο, αλλά η Ζέτα μας έχει ούτως ή άλλως συνηθίσει να μιλάει πολύ και να λέει λίγα.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για τις φήμες οτι είναι gay:




Η αλήθεια είναι οτι το αν κάποιος είναι γκέι ή όχι δεν απαντιέται σε μια ερώτηση ή δεν επιβεβαιώνεται μέσα από πληροφορίες που κυκλοφορούν «στόμα με στόμα». Αυτά τα πράγματα τα ξέρουν μόνο οι σύντροφοι που έχουν περάσει από τη ζωή του Ρέμου και κανείς άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου