Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Παιχνίδι... για δύο

Το κρυφτό το ξέρεις; Καιρός να μάθεις και άλλα παιχνίδια που όμως θα παίζεις μόνο με τον σύντροφό σου… 
Σύμφωνα με τους σεξολόγους, ένα παιχνίδι σε κάνει να γελάς, σου φτιάχνει τη διάθεση και μπορεί να σε φέρει ακόμα πιο κοντά με το έτερον σου ήμισυ. Μήπως ήρθε η ώρα για παιχνίδια;
Λέξη- λέξη
Η ιδέα και οι κανόνες του παιχνιδιού είναι πανεύκολα. Απλά του δίνεις 5 λέξεις και του ζητάς μέσα σε καθορισμένο χρόνο να φτιάξει μια ιστορία με πρωταγωνιστές εσάς τους δύο. Όσο πιο πικάντικες είναι οι λέξεις, τόσο πιο πικάντικη και η ιστορία. Για να τον βάλεις στο παιχνίδι και στο πνεύμα, κάνε πρώτη εσύ την απόπειρα. Συμφωνήστε από πριν ότι την πιο πετυχημένη ιστορία θα την κάνετε πραγματικότητα…
Φτιάξε το δικό σου παραμύθι...
Αυτό το παιχνίδι μοιάζει πολύ με το προηγούμενο, αλλά με κάποιες διαφορές. Σ' αυτή την περίπτωση το παραμύθι σας το φτιάχνετε μαζί. Μια πρόταση ο καθένας κάθε φορά. Για να το κάνεις πιο πιπεράτο, φρόντισε η ιστορία να έχει ως θέμα το τι πρόκειται να σου κάνει και να του κάνεις μετά.
Έλα στη θέση μου
Ήρθε η ώρα να αλλάξετε θέσεις και ρόλους. Έλα στη θέση του και ζήτα από εκείνο να μπει στη δική σου. Ξεκινήστε μια κουβέντα με διαφορετικούς ρόλους. Σκοπός είναι να σατιρίσετε και να γελάσετε ο ένας με την συμπεριφορά του άλλου. Και το γέλιο και η καλή διάθεση ξέρεις πολύ καλά που οδηγεί.
Η τυφλόμυγα
Την έχεις παίξει σίγουρα στα παιδικά σου χρόνια, αλλά στο κρεβάτι μπορεί να πάρει άλλες διαστάσεις. Τα όρια και τους κανόνες μόνο εσείς μπορείτε να τους θέσετε. Ντυθείτε και ζητήστε από τον άλλο να αναγνωρίσει ακριβώς ποιο ρούχο φοράς. Κι αν το πετύχει το βγάζει. Κερδίζει αυτός που θα μείνει με τα περισσότερα ρούχα και φυσικά αυτός θα έχει και το πάνω χέρι σε ότι ακολουθήσει.
Θάρρος ή αλήθεια;
Πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι των παιδικών μας πάρτι. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι, αλλά δεν υπάρχουν όρια. Έκτος από αυτά που θα θέσετε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου