Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ο έρωτας της κοσμικής κυρίας για τον λαϊκό τραγουδιστή


Έναν παθιασμένο έρωτα φαίνεται ότι ζει τον τελευταίο καιρό κόρη μεγαλοεπιχειρηματία (από τα γνωστότερα τζάκια της Αθήνας) με λαϊκό τραγουδιστή.

Το πάθος της για εκείνον άρχισε πρόσφατα μετά από μια μοιραία τους συνάντηση σε κοσμικό εστιατόριο. Μίλησαν για λίγο κι εκείνος την κάλεσε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει  Η κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του νεαρού τραγουδιστή και από τότε άρχισε τις συχνές της εμφανίσεις στο κέντρο, πάντα παρέα με τις δύο φίλες της. Ο έρωτας που δυνάμωσε μέσα της γι' αυτόν άρχισε να γίνεται παράφορος με αποτέλεσμα όλοι στο περιβάλλον της να μιλάνε γι'αυτό. Ο τραγουδιστής όμως που διατηρεί δεσμό με άλλο πρόσωπο της σόου μπιζ αντιμετωπίζει τώρα πρόβλημα με την αγαπημένη του, η οποία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει την σοβαρότητα των συχνών επισκέψεων της μελαχρινής καλλονής στο νυχτερινό κέντρο και νιώθει όλο και πιο πολύ την απειλή να πλησιάζει.
Η νεαρή κυρία που συνήθιζε να κυκλοφορεί μόνο σε κοσμικά στέκια της Ελλάδας και του εξωτερικού μέχρι και πρόσφατα, τώρα εξαίτιας του νέου της έρωτα ξαφνικά άλλαξε τα γούστα της και τις παρέες της και το έριξε στα λαϊκά στέκια και στα μπουζούκια. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ο πατέρας της που έμαθε για την αδυναμία της κόρης του έγινε έξαλλος και προσπαθεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να της θυμίσει την καταγωγή της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου