Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Σοκ: Την ήθελε σκλάβα του σεξ.... και της έβαλε φωτιά επειδή αντιδρούσε!!!


Tην έλουσε με κηροζίνη και της έβαλε φωτιά γιατί δεν ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις... Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Takli στην Ινδία όπου ένας 24χρονος απαιτούσε από τη γυναίκα του να...
υποδύεται στάσεις από πορνοταινίες και να κάνει έρωτα μαζί της αντιγράφοντας σαδομαζοχιστικές σκηνές.

Ο λόγος για τον Ponna Rasappa ο οποίος ήταν παντρεμένος εδώ και δύο χρόνια με τη 21χρονη Godavari. Το άνεργο ζευγάρι είχε μετακομίσει στην πόλη Hyderabad προς αναζήτηση εργασίας. Στον ελεύθερο χρόνο του ο 24χρονος έβλεπε ταινίες πορνό και ήταν τόσο εθισμένος που ό,τι έβλεπε απαιτούσε από την σύζυγό του να το δοκιμάζει μαζί του.
Συνήθως κατέβαζε φωτογραφίες στο κινητό του αλλά και αποσπάσματα από ερωτικές ταινίες και ανάγκαζε τη 21χρονη όχι μόνο να τις βλέπει αλλά και να τις κάνει πράξη μαζί του.
Στις 12 του περασμένου Μάρτη όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Deccan Chronicle η κοπέλα αντιστάθηκε στις ορέξεις του με αποτέλεσμα να τη λούσει με κηροζίνη. Αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα 90% στο σώμα της και να βρίσκεται στο νοσοκομείο της Nizamabad.
Με δυσκολία κατάφερε να μιλήσει στον ανταποκριτή της εφημερίδας επιβεβαιώνοντας ότι ο σύζυγός της ήταν εθισμένος στην πορνογραφία. " Μου έδειχνε πάντα άσεμνες φωτογραφίες και ας ήξερε ότι κάτι τέτοιο δε μου άρεσε" και πρόσθεσε "Θέλω να τιμωρηθεί ώστε καμιά γυναίκα να μην βιώσει κάτι τέτοιο στο μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου