Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Σοκ μητέρας με λεσβιακά όργια γνωστής παρουσιάστριας


Η αλήθεια πόνεσε τη μητέρα γνωστής παρουσιάστριας που κατά λάθος έπεσε πάνω σε πολύ προσωπική στιγμή της κόρης της, όταν μπήκε στο σπίτι της ξαφνικά.

Το σοκ που υπέστη ήταν τέτοιο μάλιστα που κοιτούσε σαστισμένη για ώρα το θέαμα που αντίκρισε, ενώ η κόρη της προσπαθούσε να την ηρεμήσει .

Η γνωστή και πανέμορφη λοιπόν παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει η αλήθεια είναι τη σόου μπίζ αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, έχει «συγκεκριμένες» ερωτικές επιλογές τις οποίες βέβαια δεν παραδέχεται, ούτε όμως και μιλάει γι αυτές και ως προσωπικά δεδομένα που είναι δεν μπορεί και κανείς να τις αποκαλύψει.

Αν και τον τελευταίο καιρό συζητείται στα καλλιτεχνικά και όχι μόνο πηγαδάκια η στάχτη που η ίδια προσπαθεί να ρίξει στα μάτια των άλλων με δήθεν δεσμούς και έρωτες φαίνεται δεν κατάφερε να κρατήσει τις ερωτικές επιλογές μόνο για τον εαυτό της.

Σε τρυφερό τετ α τετ λοιπόν με άλλη αιθέρια ύπαρξη την έπιασε η μητέρα της που την επισκέφθηκε ξαφνικά στο σπίτι της, αφού είχε κλειδιά και η ίδια. Η μητέρα της που ζει αρκετά μακριά από το σπίτι της παρουσιάστριας νόμιζε ότι η κόρη της απουσίαζε γιατί συχνά έμενε στο σπίτι του αγαπημένου της. Όμως έπεσε έξω στην εκτίμησή της κι έτσι όταν μπήκε στο σπίτι να της αφήσει διάφορα ψώνια έπεσε πάνω σε ακατάλληλες σκηνές .

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου