Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Γιατί είναι χαρούμενη η Ρούλα Κορομηλά;

Τι είναι αυτό που κάνει φέτος την αγαπημένη παρουσιάστρια πιο λαμπερή και σίγουρη στον τηλεοπτικό αέρα;
 Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια των lIve του Greek Idol μέσα στο καμαρίνι της με τους συνεργάτες της.
Πάντα δίπλα στην Ρούλα ο φύλακας άγγελος της (αν μου επιτρέπεται η έκφραση αυτή), ο Γιάννης. Ο οδηγός της που βρίσκεται πάντα δίπλα της. Η εθνική μας παρουσιάστρια, όπως έχει χαρακτηριστεί μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια μεγάλης καριέρας, πέρασε από πολλά εμπόδια στην ζωή της και σήμερα διανύει μια δεύτερη νιότη. Αδυνατισμένη και χαμογελαστή όπως την εποχή του «Μπραβο» στο μεγάλο κανάλι.
Θυμάστε πριν δεκαπέντε μέρες που περιγράφαμε το παντελόνι που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο πάνω σε παρουσιάστρια. Έχασε δέκα κιλά και δεν υπάρχει καθόλου πρήξιμο στο πρόσωπό της. Ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό, κάνει δειλά δειλά εμφανίσεις δημόσιες σε εκπομπές αλλά παραμένει μια σταρ. Σταρ με την έννοια της ντίβας. Κάνει ραδιόφωνο κάθε Σαββατοκύριακο, είναι συνεπής στις πρόβες της, κάθε μέρα σε συσκέψεις στην Κάντζα αλλά και χρόνο για τον εαυτό της έχει. Κάνει γυμναστική και δίνει το παρόν συχνά πυκνά στο μαγαζί που άνοιξε ο αδερφός της πριν λίγους μήνες.
Η Ελένη Ψωμά επιμελείται το μακιγιάζ της και φέτος βλέπουμε πόσο μπορεί να είναι η Ρούλα ο εαυτός της και χωρίς μεγάλες δόσεις μεικ απ και πούδρας. Είναι απαιτητική με τους συνεργάτες της αλλά μέσα σε πέντε λεπτά μπορεί να σου ζητήσει συγγνώμη. Τελειομανής, συνεργάσιμη και λάτρης ταλέντων και ανθρώπων που θέλουν να μάθουν. Είναι από τα λίγα πρόσωπα της showbiz που συνομιλεί και κάνει διάλογο με το fun club της μέσα από την σελίδα της στο facebook.
Πηγή: Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου