Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Οι άθεοι κάνουν καλύτερο σεξ!


Νέα έρευνα κατέδειξε ότι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό...

κάνουν καλύτερο σεξ, καθώς το απολαμβάνουν χωρίς ενοχές!

Πανεπιστήμιο του Κάνσας, διεξήγαγε έρευνα, που διενεργήθηκε σε 14.500 άτομα.

Σύμφωνα με τα...
αποτελέσματα της, οι άθεοι απολαμβάνουν πολύ περισσότερο τη σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με όσους κατακλύζονται από ενοχές κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και για εβδομάδες αργότερα.

Όπως κατέδειξε η μελέτη, όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό είναι πιο πρόθυμοι να συζητήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και εμφανίζονται πιο ικανοποιημένοι με τις εμπειρίες τους.

Και οι δύο ομάδες ατόμων, δηλαδή οι άθεοι αλλά και αυτοί που πιστεύουν στο Θεό, παραδέχτηκαν ότι είχαν τις ίδιες σεξουαλικές δραστηριότητες, όπως ο αυνανισμός, η παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού, το στοματικό σεξ και οι εξωσυζυγικές σχέσεις.

Όμως, όσοι ακολουθούσαν κάποια θρησκεία δεν απολάμβαναν τόσο τις εμπειρίες τους εξαιτίας των ενοχών, που τους δημιουργούσαν τα πιστεύω τους.

Μάλιστα, η σεξουαλική πράξη τους δημιουργούσε έντονα αισθήματα μεταμέλειας και ενοχής ακόμα και αμέσως μετά τον οργασμό ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Το παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στην έρευνα είχαν περίπου ίδιο αριθμό ερωτικών επαφών κάθε εβδομάδα, ενώ είχαν γίνει και σεξουαλικά ενεργοί περίπου στην ίδια ηλικία.

Δηλαδή, αυτοί που ακολουθούσαν κάποια θρησκεία δεν διαμόρφωναν τη σεξουαλική ζωή τους σύμφωνα με τις επιταγές της, αλλά είχαν ενοχές που δεν τις ακολουθούσαν.
fsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου