Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"Το σεξ στο διάστημα απαγορεύεται"


"Το σεξ στο διάστημα απαγορεύεται"

Πολλοί λένε ότι το φεγγάρι βοηθάει στην ερωτική διέγερση! Ιδίως για τους ρομαντικούς που κάθονται με τις ώρες και το κοιτάνε αγκαλιά με το ταίρι τους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που βρίσκεται κάποιος πάνω στο φεγγάρι;


Αρκετά έχουν ειπωθεί για το αν οι αστροναύτες έχουν συνευρεθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. Κάποιοι υποστηρίζουν πως από το 1983 που οι αποστολές περιλαμβάνουν και γυναίκες, η ζωή στο διάστημα έχει γίνει πιο ενδιαφέρουσα… Οι ίδιοι οι αστροναύτες όμως λένε ότι «το σεξ στο διάστημα απαγορεύεται».

Η Ρωσίδα αξιωματούχος Βάλερι Μπογκομόλοφ, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν ούτε επίσημες ούτε ανεπίσημες αποδείξεις περιπτώσεων σεξουαλικής συνεύρεσης στο διάστημα, ούτε γίνονται πειράματα από τους διεθνείς οργανισμούς για να δουν αν μπορεί τελικά να υπάρξει ερωτική επαφή εν ώρα πτήσης».

Η Ρωσίδα αξιωματούχος προσθέτει: «Όσον αφορά τους Αμερικανούς δεν μπορώ κατηγορηματικά να το αποκλείσω γιατί δεν έχω ασχοληθεί. Υπάρχουν κάποιες φήμες που όμως δεν αποδεικνύονται από πουθενά. Η ίδια η NASA δεν απαγορεύει το σεξ στο διάστημα, όμως οι αστροναύτες ισχυρίζονται ότι υπάρχει ανάμεσα στα μέλη ένας άγραφος νόμος που θέτει επαγγελματικά όρια, όπως σε κάθε δουλειά».
Star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου