Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τι λέει το πέος του για εκείνον

Πολλοί άντρες κάνουν ό,τι μπορούν για να αναδεικνύουν τα προσόντα τους εκεί κάτω: θεόστενα τζιν, κοφτά μαγιό, ακόμα και μαξιλαράκια βάζουν για να σου δείξουν ότι είναι σούπερ αρσενικά. Κι όμως ένα τετ α τετ με το πέος του θα σου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις σεξουαλικές του ικανότητες. Άλλωστε, με τον παρακάτω οδηγό, μπορείς κι εσύ να διαβάσεις τα σημάδια που σου δίνει το πέος του.

Τι αποκαλύπτουν οι όρχεις του:

Το μέγεθος: οι όρχεις του, τα ''μπαλάκια'' όπως αποκαλούνται, μπορούν να πουν πολλά για τη σεξουαλικότητά του. Οι όρχεις πρέπει να έχουν το μέγεθος ενός μεγάλου καρυδιού και μεταξύ τους θα πρέπει να υπάρχει συμμετρία (να έχουν το ίδιο μέγεθος με μικρές διαφορές). Αν πάλι ο ένας ή και οι δύο όρχεις του αγαπημένου σου είναι πολύ μικρά (στο μέγεθος κερασιού) ο αγαπημένος σου πιθανότατα υποφέρει από πρόβλημα υπογονιμότητας. Περίπου το 95% των όρχεων αποτελείται από κύτταρα που σκοπό έχουν την παραγωγή σπέρματος και μόνο τ 5% είναι φτιαγμένο από κύτταρα που παράγουν τεστοστερόνη. Άρα όσο πιο μικρό το ''μπαλάκι'' του, τόσο πιο λίγο σπέρμα.

Η θερμοκρασία: όταν βρίσκεσαι στην μικρή του περιοχή για εντεταλμένη εργασία (στοματικό σεξ), πιάσε τα μπαλάκια του και δες πόσο ζεστά είναι. Αν οι όρχεις του είναι υπερθερμασμένοι, αυτό συμβαίνει εξαιτίας κάποιας δυσλειτουργίας των φλεβών που καλύπτουν το όσχεο, οι οποίες μεταφέρουν ζεστό αίμα και εξαιτίας της θερμότητας, μειώνεται η παραγωγή σπέρματος.

Το πέος του γέρνει προς τη μία μεριά: ενώ κατέβηκες περιχαρής εκεί κάτω, συνάντησες το πέος του. Εκεί σου κόπηκε λιγάκι η χαρά, γιατί εσύ τα αγγουράκια τα τρως ίσια και αυτό το συγκεκριμένο σου βγήκε λίγο στραβό. Μην ανησυχείς! Η μικρή κλίση του πέους είναι φυσιολογική, και αποτελεί συχνό φαινόμενο, ειδικά στους άντρες που προτιμούν τα πολύ στενά παντελόνια και στριμώχνουν το πέος τους προς την μια μεριά. Βέβαια, υπάρχει και αυτό το 1% του ανδρικού πληθυσμού που ταλαιπωρείται από μια ασθένεια, κατά την οποία η κλίση του πέους είναι τόσο μεγάλη που δυσχεραίνεται η σεξουαλική επαφή και ο ασθενής πονάει υπερβολικά.

Το σπέρμα του είναι λίγο, πολύ λίγο: μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα για τη σεξουαλικότητα του συντρόφου σου, από την διαύγεια, την ποσότητα και την γεύση του σπέρματος του. Το σπέρμα του θα πρέπει να είναι ποσοτικά τόσο ώστε να χωρά σε ένα κουταλάκι του γλυκού. Αν είναι λιγότερο, είτε έχει κάνει πολύ σεξ πριν (είτε αυτοϊκανοποίηση, είτε με κάποια άλλη), είτε να υποφέρει από κάποια μόλυνση που εμποδίζει τα κύτταρα παραγωγής σπέρματος να κάνουν τη δουλειά τους.

Έπειτα, αν δεις ότι το σπέρμα του είναι πολύ αραιό και όχι τόσο παχύρρευστο, μάλλον υποφέρει από υπογονιμότητα. Όσον αφορά την γεύση, το υγρό του σπέρματος είναι ένα μείγμα φρουκτόζης αλλά και αλμυρής γεύσης που έρχεται από τα υγρά του προστάτη. Αν ο καλός σου έχει πολλές μέρες να εκσπερματώσει, το σπέρμα του θα είναι πιο γλυκό, ενώ αν το κάνετε τακτικά, το σπέρμα ρου θα έχει λιγότερη φρουκτόζη άρα θα είναι πιο αλμυρό.

Αργεί να εκσπερματώσει: σίγουρα, καμία δεν θέλει στο πλευρό της (ή από πάνω της) έναν άντρα που κορυφώνει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα (κάτω από δύο λεπτά στύσης, μπαίνουν στη ζώνη της πρόωρης εκσπερμάτωσης). Αλλά και στην αντίθετη περίπτωση, κάποιος κίνδυνος παραμονεύει. Οι άντρες που αυτοϊκανοποιούνται τακτικά, μαθαίνουν τόσο καλά πως να συγκρατούνται ή πώς να έρθουν σε οργασμό, που δυσκολεύονται να τελειώσουν κατά τη διάρκεια του σεξ με μια γυναίκα. Έπειτα, ορισμένα φαρμακευτικά σκευάσματα (αντικαταθλιπτικά ή άλλα) επιτείνουν την στύση.

Και η αλήθεια ορισμένων μύθων:

Παρά τα όσα λέγονται, το μέγεθος των χεριών και των πατουσών ενός άντρα, δεν έχει καμία σχέση (τουλάχιστον ιατρικά επιβεβαιωμένη) με το μέγεθος του πέους του.

Ένα πέος με πολλές και εμφανείς φλέβες, δεν σηματοδοτεί κάποιο ιατρικό πρόβλημα σον και καλά.

Ένας φαλακρός άντρας, δεν σημαίνει πως σφίζει από σεξουαλικότητα. Ούτε φυσικά οι πολύ τριχωτοί άντρες έχουν περισσότερα ποσοστά τεστοστερόνης.

Δεν έχουν όλοι οι άντρες το συνήθειο της αυτοϊκανοποίησης. Περίπου το 5% του ανδρικού πληθυσμού δεν το κάνει καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου