Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Έγκυος η Κάρλα Μπρούνι

Έγκυος η Κάρλα Μπρούνι

Τις φήμες επιβεβαίωσε ο πατέρας του Νικολά Σαρκοζί

Ο Παλ Σαρκοζί, πατέρας του γάλλου προέδρου, επιβεβαιώνει με δηλώσεις του, που δημοσιεύονται σήμερα στη γερμανική εφημερίδα «Bild», ότι η Κάρλα Μπρούνι είναι έγκυος. «Είμαι χαρούμενος για τον ερχομό του εγγονιού μου», τονίζει ο Παλ Σαρκοζί.

Ο Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγός του δε θέλουν να ξέρουν το φύλο του μωρού, αλλά ο Παλ Σαρκοζί δηλώνει «βέβαιος ότι θα είναι κορίτσι και ότι θα είναι όμορφο σαν την Κάρλα».

Χθες, στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, η 43χρονη Κάρλα-Μπρούνι Σαρκοζί δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε ότι είναι έγκυος στο δημοσιογράφο, ο οποίος τη συνεχάρη χωρίς όμως να διευκρινίσει το λόγο. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, για την οποία κυκλοφορούν φήμες εδώ και πολλές εβδομάδες ότι είναι έγκυος, ήταν προσκεκλημένη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων για να μιλήσει για το έργο του ιδρύματός της για τον αναλφαβητισμό.

«Ξέρω ότι δεν σας αρέσει να μιλάει κανείς για την προσωπική σας ζωή, όμως επιθυμώ απλώς να σας συγχαρώ» είπε στο τέλος της συνέντευξης ο δημοσιογράφος με την Κάρλα Μπρούνι να απαντά «Και εγώ σας συγχαίρω» προσπαθώντας να βγει από τη δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου