Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σπέρμα του Στρος Καν στα ρούχα της καμαριέρας

Τα ρούχα της καμαριέρας λέγεται ότι περιέχουν ίχνη σπέρματος του Ντομινίκ Στρος-Καν, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα atlantico.fr.
Οι συντάκτες του γαλλικού μέσου επικαλούνται επίσημο έγγραφο των αμερικανικών Αρχών για τις πρώτες εξετάσεις DNA, που πραγματοποίησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης. Το έγγραφο «θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ώρες», σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Οπως γράφει ο δικτυακός τόπος, οι εξετάσεις έγιναν σε δείγματα τα οποία ελήφθησαν από τα ρούχα της 32χρονης καμαριέρας αμέσως μετά την καταγγελία της εναντίον του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ για απόπειρα βιασμού.
Το Atlantico.fr γράφει ότι πολλά σωματικά υγρά ελήφθησαν από τους πράκτορες της ειδικής ομάδας της αστυνομίας, του λεγόμενου Special Victims Unit, τα οποία ανήκουν τόσο στον DSK όσο και στην γυναίκα.
Οι πράκτορες «χτένισαν» κυριολεκτικά τα πάντα, από τα ρούχα του θύματος μέχρι την μοκέτα.
Επίσης γίνεται λόγος για εμφανή σημάδια πάλης. «Κάθε εκατοστό του δέρματος της γυναίκας είχε ίχνη άσκησης βίας», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, την οποία επικαλείται ο ίδιος δικτυακός τόπος.
Η υπόθεση, τηρουμένων των αναλογιών, θυμίζει τον περίφημο «λεκέ» στο μπλε φόρεμα της ασκούμενης στον Λευκό Οίκο Μόνικα Λιουίνσκι, η οποία είχε μία σειρά «ανάρμοστων» σεξουαλικών επαφών με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον από το Νοέμβριο του 1995 μέχρι τον Μάρτιο του 1997. Με την ουσιαστική διαφορά, όμως, ότι στο σκάνδαλο Λιουίνσκι υπήρχε συναίνεση μεταξύ των πρωταγωνιστών, ενώ στην περίπτωση του Στρος-Καν και της καμαριέρας καταγγέλλεται απόπειρα βιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου