Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τι προβλέπουν τα άστρα για το καλοκαίρι;

ΚΡΙΟΣ

Τo καλοκαίρι που έρχεται θα περάσεις ευχάριστες και έντονες στιγμές με τον καλύτερο τρόπο, αφού η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις όρεξη για περιπάτους και πολλά κοντινά ή και πιο μακρινά ταξιδάκια με πολλές διαφορετικές παρέες κάθε φορά.
 Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις και αυτό θα σε ανανεώσει.
Ο Ουρανός στον Κριό θα φέρει ανατροπές και αλλαγές στην καθημερινή σου ζωή, αφού ο πλανήτης αυτός στο ζώδιό σου είναι λίγο σκληρός και άκαμπτος. Την περίοδο αυτή, θα έχεις τάσεις παρορμητισμού και απροσεξίας, αν και αυτό δεν είναι κάτι νέο για σένα μιας και σαν ζώδιο είσαι από τη φύση σου παρορμητική. Θα είσαι συνέχεια με πολύ κόσμο και πιθανόν να έχεις έντονη δραστηριότητα και κοινωνικότητα.
Σχεδόν ταυτόχρονα θα περάσει και ο Δίας στον Κριό και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να τονωθεί περισσότερο η διάθεσή σου για γνωριμίες, παρέες και δουλειές που έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο, όπως με συλλόγους, ομάδες, γενικά κοινωνικές δραστηριότητες και ομαδικές καταστάσεις. Η αναζήτηση της περιπέτειας θα είναι σε πρώτο πλάνο και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις αυτό το απρόσμενο που σου αρέσει και σε εξιτάρει.
Θα είσαι ανεβασμένη ψυχολογικά και αυτό θα φαίνεται στο πρόσωπό σου. Θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα φλερτ θα είναι έντονα και πολλά και αν έχεις μόνιμη σχέση ή είσαι σε γάμο, το ταίρι σου θα σε πιέσει και θα σε διεκδικήσει πολύ έντονα. Γενικά θα είναι ένα καλοκαίρι που θα το θυμάσαι με αγάπη!

ΤΑΥΡΟΣ

Η αίσθηση του «πρέπει» και της οικονομίας θα είναι έντονη γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Θα προσπαθήσεις να περνάς καλά χωρίς να κάνεις άσκοπες σπατάλες. Αυτό θα σε οδηγήσει πιο κοντά στη φύση και οι διακοπές σου θα είναι λιτές, αλλά πολύ ουσιαστικές. Θα οργανωθείς με τον καλύτερο τρόπο, θα περάσεις ήρεμα και χαλαρά, αλλά με ουσία.
Θα κάνεις ευχάριστες εκδρομές και θα ανακαλύψεις τα υπέροχα δώρα της Μητέρας φύσης, ενώ θα έχεις μια τάση να εξερευνείς το κάθε τι σε βάθος και να έρχεσαι σε επαφή με τη γη, τη θάλασσα και τα ζώα. Ο Ερμής στον Ταύρο θα σου δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να ασχοληθείς με τη γη, π.χ. να καλλιεργήσεις ή να φυτέψεις στον κήπο σου λουλούδια μιας και η αγάπη για τα λουλούδια και τα αρώματά τους είναι χαρακτηριστικό των Ταύρων.
Ετοιμάσου για μια περίοδο πολύ ερωτική, εσωτερικά και εξωτερικά, κυρίως στις αρχές του καλοκαιριού. Στιγμές χαράς, δημιουργίας και χαλαρότητας θα σε ξεκουράσουν και θα σου δώσουν δύναμη να ξαναγεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η καλή σου αύρα θα σε κάνει γοητευτική και ελκυστική στο αντίθετο φύλο και σαν αποτέλεσμα αυτό θα τονώσει και θα διεγείρει τη σεξουαλικότητά σου. Γενικά, θα είσαι ευχαριστημένη με απλά και λιτά πράγματα. Ένα ωραίο γεύμα με καλή παρέα θα είναι για σένα αυτήν την περίοδο ό,τι καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι περίεργο άτομο. Αγαπάς την περιπέτεια, τις παράξενες και καινούριες αναζητήσεις και αυτό θα είναι πολύ έντονο το καλοκαίρι του 2010. Το έμφυτο επικοινωνιακό σου χάρισμα σου προσφέρει απλόχερα ένα καλό και ευχάριστο διάστημα για να κάνεις πολλά και ποικίλα πράγματα, γνωριμίες αλλά και να διασκεδάσεις με την καρδιά σου.
Πρόσεξε γιατί ίσως παρασυρθείς και θα ξοδέψεις χρήματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο και μάλιστα πολύ περισσότερα από όσο πρέπει. Στον αισθηματικό τομέα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και τις καρδιές των άλλων κυρίως όταν η Αφροδίτη περάσει στους Δίδυμους που εκεί θα βρεθείς στο ζενίθ.
Η καλή και εγκάρδια συμπεριφορά σου θα φέρει γρήγορα πολλές γνωριμίες και ερωτικές περιπέτειες αφού έχεις το χάρισμα να τραβάς τα βλέμματα και να κερδίζεις τη συμπάθεια του αντίθετου φύλου γρήγορα.
Την περίοδο αυτή, η πλεονεκτική θέση στην οποία θα βρίσκεσαι θα σου δώσει την ευκαιρία να επιλέξεις εσύ το ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένη, πάντα εσύ είσαι ο αρχηγός στη σχέση και έχεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο ταίρι σου και ας μην φαίνεται. Προς το τέλος του καλοκαιριού θα είσαι ακόμα πιο δυναμική και ανοιχτή σε πολλές και ιδιόρρυθμες προτάσεις.
Θα θελήσεις να κάνεις πολλά και μικρά ταξιδάκια, θα είσαι γεμάτη από ευχάριστες εμπειρίες, νέες γνωριμίες, παραστάσεις και γνώσεις. Τον Ιούνιο ειδικά που ο Ήλιος θα είναι στους Διδύμους, θα νιώθεις γεμάτη ενέργεια και δεν θα ξέρεις πώς να την εκτονώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το καλοκαίρι, ίσως νιώσεις αδικημένη και πιεσμένη με το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις που θα έχεις. Θα πιέζεσαι και δεν θα μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα για μεγάλο διάστημα γιατί πάντα σε φορτώνουν οι άλλοι με πολλά. Είσαι άτομο υπεύθυνο και δεν λες εύκολα όχι, με αποτέλεσμα να μην χαλαρώνεις σχεδόν ποτέ.
Κοντά στα γενέθλιά σου που ο Ήλιος θα είναι στον Καρκίνο, και ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, τα πράγματα θα βελτιωθούν, θα νιώθεις πιο απελευθερωμένη και θα αισθανθείς τη δικαιοσύνη και ταυτόχρονα τη γαλήνη μέσα σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο του καλοκαιρινού ηλιοστασίου θα κάνει έντονη μέσα σου την ανάγκη για ερώτα, αγάπη και συναίσθημα αφού η αγάπη αποτελεί κινητήρια δύναμη για σένα.
Φέτος, η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και οικογενειακή θαλπωρή θα είναι πιο έντονη από ποτέ! Καλό θα είναι να βρεις ένα ρομαντικό και ήσυχο μέρος για διακοπές και ξεκούραση μαζί με το ταίρι σου ή με στενούς φίλους. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα. Ξεχάσε το δύσκολο χειμώνα που πέρασες, κάνε καινούρια σχέδια για το μέλλον σου, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για νέες περιπέτειες και ευχάριστες καταστάσεις.
Αν είσαι ελεύθερη θα γνωρίσεις κάτι καλό και τελείως διαφορετικό γιατί θα είναι μια γνωριμία με μεγάλο ενδιαφέρον και θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία, κυρίως στον τρόπο σκέψης σου!

ΛΕΩΝ

Αυτό το καλοκαίρι θα είσαι ενεργητική και δραστήρια και θα έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη αφού ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σου. Ίσως να μην έχεις και πολλή όρεξη για δουλειά και θα το σκας για να κάνεις μικρά ταξιδάκια. Θα έρθεις σε επαφή με καλές παρέες και σε ευχάριστο περιβάλλον και αυτό θα σου ξυπνήσει τη διάθεση για διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως, αφού οι Λέοντες είστε πάντα της διασκέδασης και κάπου πρέπει να εκτονώσετε την ενέργειά σας με θετικό, αλλά έντονο τρόπο.
Στα αισθηματικά θα έχεις διαφωνίες για θέματα διακοπών, εκδρομών και για την επιλογή παρέας. Θα είσαι σε μια θέση πλεονεκτική αφού ο Άρης θα είναι επάνω στον Ήλιο σου και δεν θα περνάς απαρατήρητη. Θα έχεις ανεβασμένο σεξαπίλ, λάμψη και φως που θα αποτελέσουν το όπλο σου για να γοητεύεις ακόμα και τους εχθρούς σου.
Αν δεν είσαι σε σχέση, κατά τη διάρκεια των διακοπών θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου γεννήσει την έντονη επιθυμία για συναίσθημα και συντροφικότητα. Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί θα είσαι σπάταλη και απρόσεκτη. Μην ξεπερνάς τα όρια και μην χάνεις τον έλεγχο. Μετά τον Ιούλιο, θα θελήσεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να βρεις ένα άνετο και πολυτελές μέρος για ανάπαυση και απόλαυση. Άλλωστε δεν είναι ψέμα ότι σου αρέσουν οι ανέσεις και λατρεύεις την πολυτέλεια. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να σχεδιάσεις και να εξετάσεις επαγγελματικές επιλογές που σου έχουν προτείνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλοκαίρι ιδιαίτερο έρχεται για εσάς τους Παρθένους με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια που ο Κρόνος σας είχε κουράσει σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ακόμα πάει και έρχεται ανάδρομος στο ζώδιό σας, αλλά κυρίως στα οικονομικά που στερηθήκατε πολλοί από εσάς ακόμα και τα απαραίτητα.
Είσαι τελειομανής και οργανωτική ακόμη και σε θέματα διακοπών και αγχώνεσαι γιατί τα θέλεις όλα στην εντέλεια: το ξενοδοχείο, το μέρος, όλα. Αγχώνεσαι ακόμη και για τους άλλους. Η ευαισθησία σου δεν έχει όρια!
Αυτό το καλοκαίρι δικαιούσαι να προσφέρεις στον εαυτό σου απόλαυση, καλοπέραση και ό, τι καλύτερο. Τα ερωτικά σου θα είναι έντονα και θα έχεις πολλές ενοχλήσεις από άτομα του παρελθόντος, αλλά εσύ πρέπει να ξεφύγεις από εκεί και να δημιουργήσεις κάτι καλύτερο για το μέλλον σου.
Αν είσαι δεσμευμένη θα έχεις σκαμπανεβάσματα και διαφωνίες, χωρίς όμως να είναι κάτι ακραίο. Γενικά φρόντισε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς κυρίως με τον εαυτό σου και κλέψε χρόνο από τη δουλειά για να κάνεις μικρές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα. Να χαρείς τον ήλιο και τη θάλασσα. “Παραδώσου” στη φύση και ξέχνα τα “πρέπει”. Ήρθε ο καιρός να δικαιωθείς για όσα έχεις περάσει τα προηγούμενα χρόνια. Βάλε τα καλά σου και ξοδέψτε και λίγα παραπάνω χρήματα αν υπάρχει δυνατότητα. Θα σου κάνει καλό να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ουρανός στον Κριό που κάνει όψη στο ζώδιό σου θα σε κάνει λίγο νευρική και παρορμητική. Θα κάνεις πράγματα που δεν θα τα έχεις ζυγίσει και σκεφτεί καλά και πιθανόν να οδηγηθείς σε απροσεξίες που μπορεί να σου κοστίσουν λίγο, κυρίως συναισθηματικά.
Θα έχεις μια έντονη ανάγκη να δημιουργήσεις νέες παρέες και γνωριμίες που στο μέλλον θα είναι εποικοδομητικές για την εργασία σου και την κοινωνική σου εικόνα. Στα αισθηματικά, θα είσαι λίγο δύστροπη και απότομη. Δεν θα μπορείς να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θέλεις αφού δεν θα σου το επιτρέπει η ψυχολογία σου.
Αν είσαι χωρίς σχέση θα έχεις πολλές ευκαιρίες στις διακοπές σου και οι προτάσεις θα είναι πολλές αλλά και καλές. Πιθανόν να δεσμευτείς πολύ σοβαρά, αρκεί να έχεις το νου σου για να κάνεις καλή επιλογή.
Σιγά-σιγά ο Κρόνος έρχεται στους Ζυγούς και όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο καλό θα είναι να προσέχετε τα οικονομικά σας γιατί τα απρόσμενα έξοδα θα σας αγχώσουν.
Γενικά η εποχή προσφέρεται για διασκέδαση, ψυχαγωγία και φυσικά διακοπές ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις του χειμώνα. Χαλάρωσε και απόλαυσε το καλοκαίρι. Θα σου κάνει καλό και θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια. Προσοχή στη διατροφή σου, γιατί κινδυνεύεις να πάρεις κιλά και αυτό θα σου χαλάσει τη διάθεση. Κάνε γυμναστική και άλλαξε τα μαλλιά σου. Θα σε ανανεώσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις περάσει πολλά και είσαι κουρασμένη ψυχολογικά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Όλοι στηρίζονται σε σένα, συνεπώς χρειάζεσαι ξεκούραση και πρέπει με κάθε τρόπο να βρεις ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αποδράσεις από την καθημερινή σου ζωή που είναι πάντα πολύπλοκη και περιπετειώδης.
Θα είναι ένα επεισοδιακό καλοκαίρι γεμάτο περιπέτειες και θα ζήσεις αρκετά σκαμπανεβάσματα και ξαφνικά γεγονότα που όμως θα σου χαρίσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Έχεις αρκετές αδυναμίες και ανασφάλειες και δεν έχεις μεγάλη διάθεση για διακοπές. Όμως είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγεις έστω και για λίγο μιας και θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Άρχισε να κάνεις σχέδια και θα δεις ότι θα αλλάξεις γνώμη. Για τις φετινές σου διακοπές προτίμησε μέρη που δεν είναι συνηθισμένα και δεν έχουν πολύ κόσμο, έτσι ώστε να ξεκουραστείς.
Προσπάθησε να είσαι κοντά στη φύση και ασχολήσου με τις ομορφιές της. Καλό θα σου κάνει να πας σε μέρη που έχουν μυστήριο και προσφέρουν ουσιαστικές αναζητήσεις. Τα αισθηματικά σου θα είναι καλυτέρα από τα μέσα καλοκαιριού και μετά, ενώ οι ανατροπές θα είναι πολλές. Το ταίρι σου θα έχει καλή διάθεση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ μέρη που θα επισκεφθείς και θα διασκεδάσεις. Αν είσαι ελεύθερη θα μπεις σε πειρασμούς και θα σε προσεγγίσουν άτομα που πιθανόν να είναι σοβαρά δεσμευμένα ή άτομα που είναι πολύ μικρότερα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου θα βρίσκεται στους Ιχθείς. Αυτό θα είναι καλό για σένα και θα σε παροτρύνει να ταξιδέψεις πολύ και να είσαι συνέχεια εν κινήσει, κυρίως σε μέρη που είναι κοντά στη θάλασσα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και συνεχώς θα θέλεις να είσαι με κόσμο. Άλλωστε η μοναξιά για σένα είναι ο χειρότερος εχθρός σου!
Στα οικονομικά θα είσαι ικανοποιημένη και αντί να προσέχεις, θα έχεις διάθεση να ξοδεύεις χρήματα ακόμη και άσκοπα κάποιες φορές. Παρόλο που θα είσαι σπάταλη, δεν θα πας άσχημα. Σαν παιδί του Δία που είσαι, σου αρέσει να ρισκάρεις παραπάνω από όσο πρέπει, αλλά η θεά Τύχη είναι πάντα μαζί σου και σε αγκαλιάζει. Τα αισθηματικά του φετινού καλοκαιριού θα έχουν περιπέτεια και ανατροπές.
Θα επιλέξεις μέρη κοσμοπολίτικα γιατί θα έχεις διάθεση να παίξεις, να φλερτάρεις και να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου για να κατακτήσεις το αντίθετο φύλο. Αν είσαι δεσμευμένη πιθανόν να αισθανθείς έτοιμη και να συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να πάτε ένα βήμα παραπέρα με το ταίρι σου. Πιθανόν λοιπόν να παντρευτείς πολύ σύντομα και να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις καλές και περιπετειώδεις διακοπές και πιθανόν να επιλέξεις παραπάνω από δυο προορισμούς. Αναγέννηση, ανανέωση, παρορμητική διάθεση και ρίσκο στο προσκήνιο του καλοκαιριού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τo καλοκαίρι για σένα θα είναι γεμάτο ευχάριστες καταστάσεις, σιγουριά στην προσωπική σου ζωή και οικονομική ασφάλεια. Από τη φύση σου έχεις την τάση να δημιουργείς πολλές υποχρεώσεις στην εργασία και στην καθημερινότητά σου, με αποτέλεσμα πάντα όλοι να στηρίζονται σε σένα. Ωστόσο, αυτήν τη χρόνια θα κοιτάξεις λιγάκι και τον εαυτό σου. Είναι σίγουρο ότι θα επιλέξεις ένα πολύ κάλο κατάλυμα για να μένεις και ένα απλό μέρος κοντά στη φύση για να περάσεις ευχάριστες στιγμές και να αφήσεις πίσω τα άσχημα του χειμώνα, ώστε να ξαναρχίσεις με περισσότερες δυνάμεις και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.
Στις διακοπές σου έχεις ανάγκη από ρομαντικά μέρη και τοπία με φυσική και πρωτότυπη ομορφιά. Δεν σε πειράζει να πας λίγες μέρες διακοπές αρκεί να έχεις τις ανέσεις σου. Δεν σου αρέσουν οι υπερβολές, αλλά δεν θέλεις και να στερείσαι τίποτα. Στα αισθηματικά, εσύ θα οργανώσεις τις διακοπές και το ταίρι σου θα σε ακολουθήσει γιατί πάντα εμπνέεις εμπιστοσύνη. Αν είσαι δεσμευμένη θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην καλή επικοινωνία και στα κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι με το ταίρι σου.
Αν είσαι μόνη θα έχεις πολλές προτάσεις, αλλά μάλλον αδιάφορες μιας και έχεις την τάση να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα. Πάντως θα έχεις ερωτικές κατακτήσεις και κάποιοι θα γυρίσουν πολύ μετανιωμένοι που σε έχασαν. Θα σχεδιάσεις πολύ τις διακοπές σου έτσι ώστε να είναι τέλειες και να έχουν όλες τις προδιαγραφές για ένα ωραίο και ευχάριστο καλοκαίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό θα είναι για σένα ένα καλοκαίρι που θα είσαι αισιόδοξη και θα εκπέμπεις έναν αέρα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Θα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως. Το σίγουρο είναι ότι από πολύ νωρίς κάνεις σχέδια και όνειρα για τις διακοπές σου. Από τη χαρά σου και κυρίως από την ανάγκη σου να ξεφύγεις, αλλάζεις συνέχεια γνώμη και έχεις πολλά διλήμματα μέχρι να επιλέξεις πού θα καταλήξεις.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους που κάνει τρίγωνο στον Ήλιο, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά να φτιάξεις την ψυχολογία σου, ώστε να φαίνεσαι ομορφότερη, να σε φλερτάρουν και να μην περνάς απαρατήρητη ακόμα και σε άτομα που δεν περίμενες να σε θαυμάσουν.
Είσαι άτομο που μπορείς να περάσεις καλά παντού και προσαρμόζεσαι σε όλες τις καταστάσεις με μεγάλη ευκολία. Φυσικά είσαι τόσο κοινωνική και επικοινωνιακή που και μόνη σου να πας διακοπές, φίλους θα βρεις σίγουρα και θα δημιουργήσεις μια ωραία και θετική ατμόσφαιρα γύρω σου.
Στα αισθηματικά, θα έχεις πολλά παράπονα από το ταίρι σου μιας και άθελά σου το παραμελείς. Έχεις το χάρισμα άλλωστε να κάνεις το σύντροφό σου να είναι πάντα εξαρτημένος από σένα. Αν είσαι ελεύθερη θα είσαι μέσα στην καλή χαρά και δεν θα έχεις πολλή διάθεση για να βρεις μόνιμο ταίρι μιας και φέτος έχεις ανάγκη από ανεξαρτησία. Απόλαυσέ το! Όπου κι αν πας θα περάσεις ένα ευχάριστο καλοκαίρι χάρη στην καλή σου διάθεση και το κέφι σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το καλοκαίρι βρες τον καλό σου εαυτό και τις εσωτερικές σου ισορροπίες για να ζήσεις καλές και γεμάτες έμπνευση στιγμές. Έχεις πολλές καλλιτεχνικές τάσεις και το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορείς να τις καλλιεργήσεις περισσότερο. Διασκέδασε! Θα είσαι άλλωστε από τα πιο τυχερά ζώδια του καλοκαιριού χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για αυτό.
Η θεά Τύχη θα είναι μαζί σου! Ακόμη και γκάφες να κάνεις, οι καταστάσεις θα έρθουν έτσι που θα βγεις από το λάθος δρόμο εντελώς τυχαία, θα βρεις τη σωστή πορεία και θα προχωρήσεις. Είσαι λάτρης της θάλασσας, ενθουσιάζεσαι και μόνο που τη σκέφτεσαι. Σαν ψαράκια στη θάλασσα ξεδιπλώνεις τα συναισθήματά σου και ένα ήσυχο νησί θα σου δώσει αρκετή ενέργεια να ξεχάσεις όλα τα άσχημα του χειμώνα.
Τα αισθηματικά σου δεν θα είναι και στην καλύτερη φάση τους μιας και θα νιώσεις ότι δεν παίρνεις ό,τι σου αξίζει. Αν είσαι ελεύθερη θα γνωρίσεις από πολλά πρόσωπα το θαυμασμό και θα καταλάβεις περισσότερο την αξία σου, τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική. Φαίνεσαι χαμηλών τόνων και οι άλλοι σε πλησιάζουν εύκολα ενώ από τη φύση σου θεωρείσαι “εξομολόγος των ψυχών”.
Το καλοκαίρι αυτό θα κάνεις καινούριους και καλές παρέες, ενώ νέα και σημαντικά πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου. Κοντά στη θάλασσα θα χαρείς τη μελέτη που τόσο αγαπάς ή θα ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου. Μην σκέπτεσαι αρνητικά. Η δύναμη της θετικής σκέψης είναι μεγάλο προσόν στη ζωή μας. Κάποια άτομα μπορεί να εκτιμήσουν τις ιδέες και τις απόψεις σου και να αποτελέσουν τους πνευματικούς σου συντρόφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου