Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Που σερβίρουν καφέ γυμνόστηθα κορίτσια;


Που σερβίρουν καφέ γυμνόστηθα κορίτσια;

Είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά ταυτοχρόνως και κάτι που δεν  άφησε φορείς που αντιδρούσαν με σταυρωμένα τα χέρια.
 Ο λόγος για μια καφετέρια στο Vassalboro της πολιτείας Μέιν των ΗΠΑ, όπου μπορεί κανείς να διασκεδάσει και να πιει το καφεδάκι του, αλλά να θαυμάσει και τα στήθη των κοριτσιών που θα τον σερβίρουν, αφού αυτές υποχρεωτικά είναι… γυμνόστηθες.

Τοπικοί φορείς αντέδρασαν στην ιδέα, όταν πρωτοάνοιξε την καφετέρια το 2009. Αρκετοί την σνόμπαραν. Όταν διαπίστωσαν ότι αυτή συνέχιζε την λειτουργία της, άγνωστοι της έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καεί το κτήριο ολοσχερώς. Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος Ντόναλντ Κράμπτι παρά τις αντιδράσεις ξανάνοιξε το μαγαζί και περιμένει κόσμο.

Προχώρησε όμως ένα βήμα παραπάνω. Προσφέρει πλέον στους θαμώνες και δωρεάν πλύσιμο των αυτοκινήτων από γυμνόστηθες κοπέλες, ενώ διαφήμισε την προσφορά του και σε σχετικές πινακίδες. Έλα μου όμως που οι αντιδρώντες υποστηρίζουν ότι η τοποθέτηση των πινακίδων έγινε χωρίς άδεια, τον έστειλαν στα δικαστήρια και πέτυχαν να καταδικαστεί;

Αποτέλεσμα; Ο 43χρονος αναφέρει πλέον ότι τελικά αποφάσισε να κατεβάσει τις επιγραφές αλλά και να κλείσει το πρωτότυπο αυτό κατάστημα, στερώντας από τους θαμώνες του την απόλαυση του καφέ τους με... θέα.



Star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου