Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το ένστολο «ροζ» σκάνδαλο …σκανδαλίζει τη Πάτρα


Το ένστολο «ροζ» σκάνδαλο …σκανδαλίζει τη Πάτρα

Τι κι αν η μοιχεία έχει πάψει να διώκεται ποινικά!
Οι άλλοτε διώκτες των απανταχού μοιχών έχουν και εκείνοι να διαχειριστούν τις δικές τους «ροζ» υποθέσεις. Όπως αυτή που αναστάτωσε ένα αστυνομικό τμήμα της Πάτρας με πρωταγωνιστές μια παντρεμένη αρχιφύλακα και έναν νεαρό αστυνομικό. Από …κοντά και ο σύζυγος της κυρίας…
Ο παράνομος δεσμός της μελαχρινής αξιωματικού με τον φέρελπι, παρέμενε καλά κρυμμένος για αρκετό καιρό χωρίς να προκαλέσει τις υποψίες κανενός. Όπως όμως λέει σοφά και ο λαός αλλά σίγουρα και οι αστυνομικοί, «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η …κακή του μέρα»! Ο παράνομος ερωτικός δεσμός έγινε αντιληπτός από τον απατημένο σύζυγο όταν εκείνος πήρε στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του.
Ποιος είδε τον …απατημένο και δεν τον φοβήθηκε. Ο άντρας ως άλλος ταύρος μαινόμενος, εισέβαλε στο Τμήμα ζητώντας εξηγήσεις από τον διοικητή ο οποίος κάλεσε σε απολογία την «ροζ» αστυνομικό.
Εκείνη στην αρχή έχασε τα λόγια της αλλά στη συνέχεια η δικαιολογία βγήκε αβίαστα: «Αυτός ο αστυφύλακας με ενοχλεί διαρκώς και μου την... πέφτει, όμως εγώ προσπαθώ να τον αποφύγω με ευγένεια και κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνω πού το... πάει, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι συναδελφικές μας σχέσεις», ήταν η απάντησή της, προκαλώντας την οργή στον απατημένο σύζυγο.
Το τέλος της ιστορίας θέλει τις δυο πέτρες του σκανδάλου με μεταθέσεις σε άλλες υπηρεσίες…

Πηγή: www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου