Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΑ: Νέο “ροζ” σκάνδαλο στην Αστυνομία

Ακόμα συζητούν στην αστυνομία για το «ροζ» σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες με πρωταγωνιστές μία… παντρεμένη αρχιφύλακα και μητέρα ενός παιδιού και έναν νεαρό αστυνομικό. Τα πάντα συνέβησαν σε μία από τις πιο νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες της Πάτρας.

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί τον παράνομο ερωτικό δεσμό μεταξύ της μελαχρινής καλλονής και του κατά 10 χρόνια μικρότερού της αστυφύλακα, εκτός από μερικές πολύ περίεργες συμπεριφορές και των δύο όταν συναντιόντουσαν σε κάποιο διάδρομο και νόμιζαν ότι ήσαν μόνοι. Να που όμως, όπως αποδείχθηκε, ήξεραν να κρύβουν καλά το ερωτικό μυστικό τους και να αποφεύγουν το σκάνδαλο. Δεν έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και εν προκειμένω η «φλογερή» σύζυγος η οποία ξεχνούσε να έχει διαρκώς μαζί της το κινητό τηλέφωνο. Με αποτέλεσμα ο σύζυγός της, ο οποίος μάλιστα είναι αρκετά γνωστός στην Πάτρα καθώς κατέχει διευθυντικό πόστο σε μεγάλη εταιρία, να ανακαλύψει μηνύματα sms «ροζ» περιεχομένου αλλά και πολλές κλήσεις του αστυνομικού προς τη σύζυγο σε ώρες πολύ ύποπτες…
Μάλιστα, από τα μηνύματα κατάλαβε ότι ο εραστής ήταν συνάδελφος της γυναίκας του. Έτσι ο απατημένος σύζυγος μετέφερε τα μηνύματα στο δικό του κινητό τηλέφωνο και πήγε απευθείας στον διοικητή του τμήματος όπου υπηρετεί ο αστυφύλακας και η σύζυγος – ερωμένη! Και έγινε κυριολεκτικά της… κακομοίρας! Το πιο φοβερό απ’ όλα ήταν η εξήγηση που έδωσε η γυναίκα όταν κλήθηκε από τον ίδιο τον διοικητή της αλλά… παρουσία του συζύγου της. «Πάγωσε» μόλις της γνωστοποίησαν τον λόγο που την ήθελαν. Στην αρχή έχασε τα λόγια της, όμως πολύ γρήγορα βρήκε τη… δικαιολογία. «Αυτός ο αστυφύλακας με ενοχλεί διαρκώς και μου την… πέφτει, όμως εγώ προσπαθώ να τον αποφύγω με ευγένεια και κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνω πού το… πάει, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι συναδελφικές μας σχέσεις», ήταν η απάντησή της, προκαλώντας ωστόσο την ακόμα πιο έντονη αντίδραση του απατημένου συζύγου. Οι φωνές και των δύο ακούγονταν σε όλο το τμήμα, ενώ ο διοικητής προσπαθούσε να τους χωρίσει…!
Τους… άλλαξαν περιβάλλον
Με το θέμα ασχολήθηκαν ανώτεροι αξιωματικοί οι οποίοι προκειμένου να διαφυλάξουν την εργασιακή ηρεμία, αφενός, αλλά και να επιχειρήσουν να προστατέψουν την οικογένεια της ένστολης, αφετέρου, αποφάσισαν να μετακινήσουν και τις δύο… πέτρες του σκανδάλου. Έτσι, η γυναίκα μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία και μάλιστα κοντά στο σπίτι της, ενώ ο αστυφύλακας πήρε απόσπαση για αστυνομικό τμήμα σε… απομακρυσμένη περιοχή!
Έπεσαν απ’ τα σύννεφα…
Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αστυνομικός είχε ανέκαθεν αρκετά σοβαρό ύφος και ουδέποτε έδινε το παραμικρό δικαίωμα στους συναδέλφους της, δεν έκανε έστω και έναν να υποψιαστεί το οτιδήποτε πονηρό για τη σχέση ανάμεσα στην ίδια και τον αστυφύλακα. Το μόνο που τους είχε προκαλέσει την απορία ήταν το γεγονός ότι από το… πουθενά οι δυο τους είχαν αναπτύξει φιλική επαφή και συμπεριφέρονταν σαν να ήσαν… κολλητοί. Έτσι η αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου στάθηκε αφορμή για πολλά σχόλια και συζητήσεις μεταξύ αστυνομικών της υπηρεσίας, ενώ το νέο «ταξίδεψε» και σε άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, όπου γνωρίζοντας την μελαχρινή καλλονή, οι συνάδελφοί της δεν είχαν άλλο θέμα συζήτησης σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου