Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Σεξουαλικά μυστικά… για άνδρες

Είναι κάποια πράγματα που δε λέγονται και ειδικά αν το στόμα που πρέπει να τα ξεστομίσει είναι γυναικείο… Γι’ αυτό πολλές φορές οι άνδρες είναι δύσκολο να καταλάβουν τι θέλουν οι γυναίκες…

Παρακάτω αναφέρουμε δέκα μυστικά για να μαθαίνουν τα αρσενικά και να… απολαμβάνουν τα θηλυκά…
1. Η πιο καυτή λέξη που μπορείς να πεις σε μία γυναίκα είναι το «εσύ»! Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του «αυτό είναι υπέροχο», με το «εσύ με κάνεις να νιώθω υπέροχα»! Ε;
2. Απόκτησε καλύτερες σχέσεις με την κλειτορίδα. Ανακάλυψε τις στάσεις που σε βολεύουν για να έχεις επαφή μαζί της, ακόμα κι όταν είσαι μέσα της.
3. Ανακάλυψε καινούριες περιοχές. Η βάση της σπονδυλικής της στήλης για παράδειγμα είναι γεμάτη νεύρα.
4. Αγόραζέ της τα αγαπημένα της γλυκά. Όχι συνέχεια, μην την παχύνεις κιόλας. Είναι ένας οικονομικός τρόπος να δείχνεις ότι την σκέφτεσαι.
5. Δρόσισέ την στο κρεβάτι. Πιες λίγο λικέρ δυόσμου από το κορμί της, άρχισε να την φιλάς και μετά φύσα απαλά εκεί που την φίλησες. Θα της δώσεις μια αίσθηση δροσιάς και φυσικά αυτό θα την διεγείρει.
6. Μην ξεχνάς ποτέ να την υποδέχεσαι ή να την αποχαιρετάς μ’ ένα φιλί.
7. Αν θες να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή, μην την πιέζεις να κάνετε σεξ όταν βλέπεις ότι δεν έχει και πολύ όρεξη. Αυτό θα της προκαλέσει άγχος για την επόμενη φορά.
8. Αν είσαι ελεύθερος, μείνε με τους ανθρώπους που γνωρίζεις καλύτερα. Είναι πιο πιθανό να βρεις κοπέλα από τον κύκλο τους παρά τυχαία σ’ ένα μπαρ, στο δρόμο ή στο γυμναστήριο.
9. Σε αντίθεση μ’ εσένα, σ’ εκείνη μπορεί να κοπεί ο οργασμός της ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει. Όποτε μόλις καταλάβεις ότι ξεκινά, συνέχισε να κάνεις αυτό ακριβώς που έκανες χωρίς καμία αλλαγή.
10. Γίνε ειδικός στην λεγόμενη stop-start technique. Είναι ο εγγυημένος τρόπος για να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια. Όταν νιώσεις ότι είσαι κοντά, χαλάρωσε τους ρυθμούς και ξεκίνα πάλι από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου