Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;

Έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια κοινής ζωής,
Arnold Scwarzenegger και Maria Shriver, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Γονείς τεσσάρων παιδιών, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του σε κοινή δήλωση στην οποία ανέφεραν ότι:

«Έπειτα από πολλή σκέψη, συζήτηση και προσευχή, αποφασίσαμε να ζήσουμε χωριστά, δουλεύοντας παράλληλα για το μέλλον της σχέσης μας. Αναγνωρίζουμε ότι και οι δυο βρισκόμαστε σε μια διαδικασία προσωπικής και επαγγελματικής αλλαγής, αλλά θα συνεχίσουμε να είμαστε καλοί γονείς για τα τέσσερα παιδιά μας».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τους τόνισαν ότι πήραν την απόφαση αυτή μετά από πολλή σκέψη και περισυλλογή.

Arnold Scwarzenegger και Maria Shriver, παντρεύτηκαν στις 26 Απριλίου του 1986.  Πριν λίγους μήνες (τον Ιανουάριο), ο διάσημος ηθοποιός ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του ως κυβερνήτης της Καλοφόρνια.

Η Shriver που όλα αυτά τα χρόνια εργαζόταν ως δημοσιογράφος στο NBC αλλά και με τη συγγραφή βιβλίων, παράτησε τη δημοσιογραφική της καριέρα λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της ως πρώτης κυρίας μιας σημαντικής πολιτείας.

Μέχρι στιγμής πάντως, το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ή ανακοινώσει αν θα πάρουν επίσημα διαζύγιο ή αν απλά θα μείνουν χωριστά.

Το σίγουρο είναι πως προς το παρόν, ο ένας είπε «hasta la vista στον άλλον» …

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου