Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ: Έριξε γροθιά σε δημοσιογράφο;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ενθέτου «Real Life» της εφημερίδας «Real News», ο νεαρός δημοσιογράφος Χρήστος Τσικνιάς έκανε καταγγελία εναντίον της Εύης Βατίδου, αφού υποστηρίζει ότι το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του έριξε γροθιά στο πρόσωπο.
 
Οι δυο τους, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος, συναντήθηκαν έξω από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, όταν εκείνη είχε κληθεί από τα αρμόδια όργανα να καταθέσει σχετικά με τις διαφορές που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια. Εκείνη την ημέρα η ίδια αποχώρησε βιαστικά από το κτήριο και μάλιστα φάνηκε ενοχλημένη από την παρουσία των δημοσιογράφων. Ξαφνικά στράφηκε προς τον Χρήστο Τσικνιά και, τραβώντας τον από την μπλούζα, άρχισε να φωνάζει: «Βοήθεια με κλέβουν» δείχνοντας προς το μέρος του νεαρού ρεπόρτερ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην καταγγελία του. Όλα μάλιστα έγιναν σε πολύ σύντομο χρόνο, αφού κανείς δεν αντιλήφθηκε τι πραγματικά είχε συμβεί και, παρόλο που περαστικοί επενέβησαν και τους χώρισαν, ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι εκείνη κατάφερε να του ρίξει γροθιά στο πρόσωπο, να τον γεμίσει αμυχές με τα νύχια της και να του αρπάξει τη φωτογραφική του μηχανή.
Από την πλευρά της, η Εύη Βατίδου, διαψεύδοντας το γεγονός, δήλωσε στην εφημερίδα: «Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί αυτή η καταγγελία. Δεν γνωρίζω ούτε το συμβάν που μου αναφέρετε, ούτε αυτόν τον κύριο. Θέλει να έχει πολύ άσχημα μπλεξίματα προφανώς αυτός ο κύριος, διότι θα κινηθώ νομικά εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση».
Επιπλέον, ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις και συμπληρώνει: «Συνεχίζει και με απειλεί, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα; Στο περιστατικό ήταν μάρτυρας και ο καμεραμάν. Δεν κάναμε τίποτα κακό. Είναι δημόσιο πρόσωπο και πήγαμε να καλύψουμε ένα ρεπορτάζ. Θα απαντήσω και με αγωγή, αν μου κάνει μήνυση και δεν μου επιστρέψει ό,τι μου ανήκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου