Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο δήμαρχος και τα ... κρυφά ροζ ραντεβού του

Σάλο έχει ξεσπάσει σε τοπική κοινωνία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα καμώματα του Δημάρχου Καλλικρατικού δήμου όπου ζει ροζ στιγμές με συνεργάτιδά του....

Όπως πλέον έχει διαδοθεί από στόμα σε στόμα στα καφενεία της περιοχής και όχι μόνο ο άτακτος Δήμαρχος που είναι και παντρεμένος δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα παρά μόνο για την γυναίκα που είναι μαζί του και των βοηθάει σε πολλά «δύσκολα» πράγματα.
Μέλη του δημοτικού του συμβουλίου αλλά και «άσπονδοι» φίλοι του επιβεβαιώνουν το γεγονός και όσο και να προσπαθούν να κρύψουν τα αισθήματά τους τα βλέμματα και οι κινήσεις τους προδίδουν. Μάλιστα ο εν λόγο δήμαρχος σε ταξίδια εκτός της περιοχής του που Δημαρχεύει έχει μαζί του το «παράνομο γιατρικό» και περνάει ώρες «συζητώντας» τα του δήμου....!!! Σε ένα από αυτά τα ταξιδάκια πιάστηκε στα «πράσα» από βλέμματα συμπατριωτών του και σιγά σιγά το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται. Οι πληροφορίες του report24.gr μιλάνε πως τα μαντάτα έχουν φτάσει και στα αυτιά της συζύγου η οποία φέρεται πως έχει ήδη βάλει ιδιωτικό ντέντεκτιβ για να ανακαλύψει την ροζ απάτη του συζύγου της και πρώτου πολίτη του Δήμου τους.
Τα σχόλια των πιο πολλών δημοτών πάντως λένε πως αν θέλει να το «κάνει» ας το κάνει αρκεί να μην πάρει φόρα και το.... «κάνει» και στους ίδιους με την μορφή δημοτικών τελών....!!!!
Θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου