Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΣΟΚ: "Μυστήριο" με τη διπλή ζωή του βουλευτή


Τη διπλή ερωτική ζωή πασίγνωστου βουλευτή φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr. 

Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας έχουν αντιληφθεί τις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις του εν λόγω κυρίου, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τις «καυτές» λεπτομέρειες που ακολουθούν στις επόμενες γραμμές...

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα κομψό βουλευτή ο οποίος δεν κρύβει την αγάπη του για τα ταξίδια, το ακριβό ντύσιμο και κατ' επέκταση τη μεγάλη ζωή. Η εξωτερική του εμφάνιση παραπέμπει σε ιδιαίτερα μετρημένο και σοβαρό πρόσωπο και μέχρι πριν από λίγο διάστημα ενέπνεε το σεβασμό των συναδέλφων του ευρύτερα, όχι μόνο των ομοϊδεατών του.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, το ελληνικό κοινοβούλιο έχει βουίξει από την «παράλληλη» δράση του. Ψίθυροι ακούγονται συχνά αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως κανείς, μα κανείς, δεν μπορεί να παρέμβει στο κρεβάτι του και να ορίσει τη σεξουαλική του ζωή.

Και πώς να γίνει κάτι τέτοιο άλλωστε αφού ο καθένας είναι ελεύθερος να πράττει κατά συνείδηση. Κανείς δεν μπορεί να το απαγορεύσει αυτό.

Σημειώνεται πως, τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορεί με σύντροφο-«γλάστρα» η οποία τον συνοδεύει μόνο για το θεαθήναι ενώ άνθρωποι που τον γνωρίζουν πολύ καλά επιβεβαιώνουν όλα όσα έχετε αναγνώσει μέχρι στιγμής.

Όμως, το ανήθικο στην όλη υπόθεση είναι πως ο συγκεκριμένος βουλευτής, πριν από λίγο καιρό, έδιωξε από την ομάδα του νεαρό συνεργάτη του διότι ο συγκεκριμένος νεαρός δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές προσκλήσεις-προκλήσεις του!

Άξιο υπογράμμισης είναι το γεγονός πως ο συγκεκριμένος πολιτικός, ο οποίος κατεβαίνει σε μεγάλη εκλογική περιφέρεια, είχε ολόκληρο σχέδιο δράσης. Εν πρώτοις, απλά πλησίαζε περίεργα τον κατά πολύ νεότερο συνεργάτη του. Εν συνεχεία, εντατικοποίησε το σχέδιο προσέγγισής του με αποτέλεσμα ο παθών να διαμαρτυρηθεί έντονα...

Όπως αποκαλύπτει στην stifora.gr, άνθρωπος που γνωρίζει εκ των έσω την υπόθεση: «η συμπεριφορά του από ασυνήθιστα φιλική», λέει με νόημα «μεταλλάχθηκε σε πιεστική και απρεπή εκμεταλλευόμενος τη θέση του». Συνεχίζει λέγοντας πως: «αφού είδε πως ο... μικρός του έκοψε τον αέρα αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη, αναλογιζόμενος το βάρος της ευθύνης του, τον έδιωξε κλοτσηδόν από το επιτελείο του...»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, stifora.gr, ο φερόμενος ως παθών και η οικογένειά του έχουν έρθει σε επαφή με γνωστό δικηγόρο των Αθηνών ζητώντας συμβουλές για την υπόθεση. Το ερώτημα που γεννάται αυθορμήτως, είναι το εξής: Εάν ο νεαρός κινηθεί νομικά (όλα συντείνουν πως θα πάρει τη μεγάλη απόφαση...), θα καταφέρει να βρει το δίκιο του ή ο βουλευτής θα προστατευτεί χρησιμοποιώντας ως σανίδα σωτηρίας την βουλευτική του ασυλία;

Το μόνο βέβαιο είναι πως αν ο πρώην συνεργάτης του βουλευτού, αποφασίσει να βγάλει στη φόρα το θέμα της παρενόχλησης που υπέστη, θα προκληθούν τερατώδεις τριγμοί στο εσωτερικό του κόμματος ενώ εκτιμάται πως θα προκαλέσει πρόβλημα στο πολιτικό του μέλλον.


dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου