Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Σε βίλα 5 εκατομμυρίων ο ιδρυτής του facebook

Tην πρώτη του πολυτελή κατοικία απέκτησε ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, που ετοιμάζεται να αφήσει το λιτό και ταπεινό διαμέρισμά του για μια βίλα 5 εκατομμυρίων ευρώ! Μάλιστα, μαζί του φαίνεται πως θα πάρει και την καλή του, Priscilla Chan.

 
Το περίπου 500 τετραγωνικών σπίτι βρίσκεται στο Palo Alto και απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα κεντρικά γραφεία του Facebook. Τι κοινό έχει με το διαμέρισμα όπου μένει τώρα ο 26χρονος δισεκατομμυριούχος; Είναι στην ίδια περιοχή!
 
Το νέο «φτωχικό» διαθέτει 5 δωμάτια, 5 μπάνια, ευρύχωρο σαλόνι, living room με ηλιοροφή, δύο κήπους εκ των οποίων ο ένας με εξωτερικό τζάκι, καθώς και πισίνα με θαλασσινό νερό!
 
Η μετακόμιση αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες, με τον Mark να μεταφέρει από το διαμέρισμά του λιγοστά μόνο από τα υπάρχοντά του, τα περισσότερα αγορασμένα από το «Ikea» όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος.
 
Όσο για την Priscilla; Φέρεται κατενθουσιασμένη με το νέο τους απόκτημα, αν και ο 26χρονος αποφάσισε να μετακομίσει όχι τόσο για να συγκατοικήσουν, όσο για την ασφάλειά του. Με περιουσία περίπου 10 δισεκατομμύρια ευρώ, πώς να έχει το κεφάλι του ήσυχο; Προ μηνών για παράδειγμα, ένας κυνηγός χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματός του κρατώντας ένα σημείωμα που έγραφε «είμαι έτοιμος να πεθάνω για σένα»!



 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου