Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Καίτη Γαρμπή για χωρισμό με Σχοινά και χρεοκοπία [video]

kaiti-garbi2Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τις φήμες διαζυγίου με το Διονύση Σχοινά, τα σχέδια Γαρμπή-Σχοινά για φυγή στο εξωτερικό και τα οικονομικά προβλήματα που φέρονται να αντιμετωπίζουν.
 Δείτε βίντεο με τις αποκαλύψεις της Καίτη Γαρμπή.
Καλεσμένη στο Πρωινό mou, που τελευταία βγάζει πολλές ειδήσεις στο χώρο της showbiz, ήταν η Καίτη Γαρμπή και μίλησε για όλα.
Σε ερώτηση για τις φήμες για διαζύγιο Γαρμπή-Σχοινά, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε οτι τσακώνονται έντονα, αλλά διέψευσε οτι έχουν σκεφτεί να χωρίσουν.
Η Καίτη Γαρμπή είπε οτι με το Διονύση Σχοινά τσακώνονται «πολιτισμένα» και το παιδί τους έχει παίξει μεγάλο ρόλο στο να κρατήσουν την οικογένεια τους ενωμένη. Παρ’ όλα αυτά δεν αρνήθηκε οτι έχουν έντονες διαφωνίες με το σύζυγο της.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Γαρμπή για χωρισμό με Σχοινά.

Στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τα σχέδια του ζευγαριού να φύγουν στο εξωτερικό. Ενώ αρχικά η Γαρμπή αρνήθηκε οτι κάτι τέτοιο αληθεύει, στην πορεία της συζήτησης παραδέχτηκε οτι ο Διονύσης Σχοινάς λατρεύει τη Νέα Υόρκη, αλλά αυτή δεν θέλει να φύγουν. Άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να πάνε στο εξωτερικό με αφορμή τις σπουδές του παιδιού τους.
Για τα οικονομικά προβλήματα που εμφανίζονται να έχουν Γαρμπή-Σχοινάς, η Καίτη παραδέχτηκε οτι πούλησαν όχι ένα, αλλά δύο σπίτια, αλλά αρνήθηκε οτι έχουν οικονομικά προβλήματα. Στην ερώτηση του Λιάγκα γιατί πούλησαν τα σπίτια, η Καίτη Γαρμπή ένιωσε αμηχανία και δεν απάντησε.
Δείτε τις δηλώσεις της Καίτη Γαρμπή για φυγή στο εξωτερικό και οικονομικά προβλήματα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου