Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Οι απορίες της Ελένης Mενεγάκη σχετικά με το...πεος!


Την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας την συζήτηση που είχαν οι δυο τους πριν από λίγες ημέρες στον διάδρομο του Alpha. 

Η Κατερίνα είπε στην Ελένη ότι το φύλο του παιδιού δεν ήταν ακόμη ευδιάκριτο και η Ελένη της απάντησε ότι όταν ο γιατρός δυσκολεύεται να βγάλει συμπέρασμα, συνήθως το μωρό είναι κορίτσι.

Από την εγκυμοσύνη ξεκίνησαν, σε κουβέντα για τα... όργανα κατέληξαν. «Άμα σου λένε τριών μηνών ότι δεν το βλέπουν καλά, θα σας πουν σίγουρα τον άλλο μήνα και τα σχετικά, το παιδί είναι κορίτσι», είπε η Ελένη, απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια του Κους Κους. «Άμα δεν δεις κοκόνα στον υπέρηχο…» μουρμούρισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, εννοώντας το ανδρικό… μόριο και η Ελένη όχι μόνο τον διέκοψε, αλλά του έκανε και παρατήρηση, γιατί όπως του επεσήμανε τα ανδρικά και τα γυναικεία γεννητικά όργανα έχουν συγκεκριμένη ονομασία: «Θα το λέμε όπως το λένε οι γιατροί. Θα το λέμε, η τσουτσουνίτσα και το πιπί».

«Μα είναι δυνατόν να πεις τέτοιο πράγμα στον γιατρό;» την ρώτησε ο Γρηγόρης. Εκεί ήταν που μπέρδεψαν τα μπούτια τους. «Καλά τα λέει η Ελένη, τι θα πεις στον γιατρό; Θα του πεις: Γιατρέ βλέπετε όμποε ή κιθάρα;» συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν στο πάνελ. Παγωμάρα και «κόλλημα» για την Ελένη: «Πώς το είπες; Ομποε; Τι είναι το όμποε;» «Μουσικό όργανο είναι παιδί μου… τι είναι το όμποε ρώτησες; Δεν ξέρω πώς να στο πω πια, να το πω… πιστολίνο, να το πώ άλλο μουσικό όργανο, όλη την συμφωνική ορχήστρα έχω φέρει και με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένη».

Η Ελένη σταμάτησε τα διλήμματα του τύπου πώς αποκαλούμε τα συγκεκριμένα... θέματα και συνέχισε να απορεί ως προς την άγνωστη λέξη που άκουσε από την Ζαρίφη, καθώς, όπως έδειξε τουλάχιστον, την συγκεκριμένη λέξη, την άκουγε για πρώτη φορά.

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου