Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Ρωσίδα τενίστρια σε "ροζ" βίντεο!


Η  Ρωσίδα Έλενα Βεσνίνα φαίνεται να είναι η πρωταγωνίστρια "ροζ" βίντεο,  το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο ίντερνετ κατά τη διάρκεια του  Αυστραλιανού Όπεν.Η συμπαθητική Ρωσίδα τενίστρια Έλενα Βεσνίνα φαίνεται ότι...
παρασύρθηκε στη μόδα που έκανε πλουσιότερη την Πάρις Χίλτον.

Η 24χρονη παίκτρια ενδέχεται να είναι η πρωταγωνίστρια "ροζ" βίντεο  που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο ίντερνετ κατά τη διάρκεια του  Αυστραλιανού Όπεν.Πρόκειται για βιντεοσκοπημένες ερωτικές περιπτύξεις ζευγαριού  που...
πιστεύεται ότι είναι η ξανθιά πρώην Νο22 στον κόσμο και ο Ρώσος  παγκόσμιος πρωταθλητής στο χόκεϊ στον πάγο, Κονσταντίν Κορνέεφ.

Αποδεικτικό στοιχείο για τη "συμμετοχή" της φιναλίστ στον τελικό του  διπλού του Γουίμπλεντον το 2010 είναι ένα βραχιόλι, το ίδιο που έχει  φορέσει σε διάφορες εκδηλώσεις στα επαγγελματικά τουρνουά.

Η Βεσνίνα που βρίσκεται στην Αυστραλία αρνείται ότι είναι η  πρωταγωνίστρια του βίντεο, δεν δέχεται να απαντήσει σε ερωτήσεις και δεν  επιβεβαιώνει ότι έχει δεσμό με τον Κορνέεφ, τον πρώην σύντροφο (και  ίσως πατέρα του παιδιού) της νικήτριας του Ρολάν Γκαρός το 2004,  Αναστάζια Μίσκινα.

Όπως και να έχει πρώτη αντίπαλος της στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς θα είναι η Γαλλίδα Βιρζινί Ραζανό.
www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου