Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Αχχ Θεία μου!!!! Αχχ Ανιψιέ μου!!!! Ανιψιός έκανα έρωτα - βιάσε τη θεία του χωρίς νατο θέλει!!!


Ανιψιός βίασε τη θεία του! Στις δικαστικές αίθουσες πρόκειται να   αναβιώσει η υπόθεση του βιασμού μιας Ροδίτισσας από τον ανιψιό της και   μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.   Ο 24χρονος σήμερα νεαρός αναμένεται  σε λίγες ημέρες να καθίσει στο  σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου  Ρόδου, προκειμένου να λογοδοτήσει  για την πράξη του, η οποία έγινε πριν  από περίπου τρία χρόνια.  Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 13  Απριλίου του 2008 ύστερα από  καταγγελία που έκανε σε βάρος του η  32χρονη τότε συγγενής του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άριστες  οικογενειακές σχέσεις που  είχε ο 21χρονος τότε με την 32χρονη θεία του  του επέτρεπαν να  μπαινοβγαίνει με άνεση στο σπίτι της. Τη μοιραία μέρα,  όμως, φέρεται να ....

....επιτέθηκε στη γυναίκα και σύμφωνα με τη δικογραφία που  σχηματίστηκε σε  βάρος του να τη βίασε.
Σε βάρος του νεαρού ο  εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό  κακουργήματος για βιασμό  και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.  Εκεί ο 21χρονος είχε  αρνηθεί ρητά και κατηγορηματικά τα όσα του  προσάπτονταν, δίχως όμως να  δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Τελικά,  ύστερα από τις επίμονες  ερωτήσεις του ανακριτή, ομολόγησε πως πράγματι  υπήρξε ερωτική επαφή, η  οποία όπως είπε από την πλευρά του έγινε  κατόπιν πρόκλησης της 32χρονης  τότε θείας του. Μάλιστα, ο νεαρός  φέρεται να δήλωσε πως δεν είχε πει από  την αρχή την αλήθεια γιατί  φοβόταν την αντίδραση του συζύγου της  γυναίκας και θείου του!
Τελικά, έπειτα από σύμφωνη γνώμη  εισαγγελέα και ανακριτή ο 21χρονος  τότε ανιψιός αφέθηκε ελεύθερος με τον  περιοριστικό όρο να μην  επισκέπτεται το σπίτι της θείας του και να  δίνει το παρών μία φορά τον  μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Η  «πιπεράτη» υπόθεση και τα  όσα πρόκειται να αναφερθούν μέσα στη  δικαστική αίθουσα από τις δύο  πλευρές και από τους ίδιους τους  «πρωταγωνιστές», αναμένονται με μεγάλο  ενδιαφέρον από την τοπική  κοινωνία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου