Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Οριστικά «στο σφυρί» το πατρικό του Τόλη



Οριστικά λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Νικαίας βγαίνει «στο σφυρί» το πατρικό σπίτι του Τόλη Βοσκόπουλου στον Κορυδαλλό, αφού δεν κατάφερε τελικά να αναστείλει την απόφαση του πλειστηριασμού, αν και χρησιμοποίησε όλα τα ένδικα μέσα που του επιτρέπονταν.
 
Η αίτηση αναστολής που υπέβαλλε χθες κατά της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά, με την οποία απέρριψε την ανακοπή που υπέβαλε ο τραγουδιστής κατά της έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης που είχε κάνει δικαστικός επιμελητής πριν από δύο χρόνια στο πατρικό του ακίνητο στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Κορυδαλλού, απορρίφθηκε από το Δικαστήριο και έτσι έχασε και την τελευταία μάχη για να σταματήσει τον πλειστηριασμό.
Οι ισχυρισμοί του πως η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου είναι εσφαλμένη νομικά απορρίφθηκαν, παρόλα αυτά ο τραγουδιστής έστω και κατόπιν εορτής θα επιμείνει να συζητηθεί η έφεσή του, σύμφωνα με την Espresso. Κι αυτό γιατί είναι προφανές πώς ο έμπειρος δικηγόρος του Γρ. Μέντης ετοιμάζει τη γραμμή επίθεσης με την οποία θα στραφεί κατά της Ελλάδας στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.
Η αξία του σπιτιού εκτιμάται στις 830.000 ευρώ και η πρώτη προσφορά θα ξεκινήσει από τα 664.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου