Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δύσκολες ώρες περνάει ο Αλέξης Κούγιας


http://www.faretra.gr/images/1_kix35.jpg

Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχασε την αγαπημένη του μητέρα.
Η Καλλιόπη Κούγια, η οποία διέμενε στο αγρόκτημα της οικογένειας, στο Βέλο Κορινθίας, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 88 ετών βυθίζοντας στο πένθος τον γνωστό μεγαλοδικηγόρο. Το «χτύπημα» ήταν μεγάλο για τον κ. Κούγια, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του, στην οποία είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε χθες στις 5.00 το απόγευμα στον ιδιόκτητο ναό του Αγίου Στεφάνου, που βρίσκεται στο αγρόκτημα της οικογένειας Κούγια. Η ταφή έγινε στο οικογενειακό νεκροταφείο που βρίσκεται δίπλα στον Αγιο Σεραφείμ, στον οποίο έχουν ταφεί όλοι οι πρόγονοι, αλλά και ο πατέρας του δικηγόρου. Ο ίδιος ήταν συντετριμμένος και έδειχνε να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο έφυγε από τη ζωή.
Στο πένθος βυθίστηκε και η οικογένεια της Παναχαϊκής, πρόεδρος της οποίας είναι ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα η χθεσινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στη 1.00 μετά το μεσημέρι, δηλαδή νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα, προκειμένου όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να πάνε στο Βέλο για να βρεθούν στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ για το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα του. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε μάλιστα σχετική ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, αναφέροντας την είδηση και τις πληροφορίες σχετικά με την ώρα και τον τόπο της κηδείας.
Εκτός από τους παίκτες, τους παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας και τα μέλη της οικογένειας Κούγια, το παρών στην κηδεία έδωσαν και απλοί πολίτες από την περιοχή του Βέλου, οι οποίοι γνώριζαν την ηλικιωμένη και ήθελαν να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου