Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Γνωστός παρουσιαστής τάζει γάμο σε ανυποψίαστα θύματα!


Το «στρίβειν δια του αρραβώνος» το ξέρουμε το «προσεγγίζειν δια του γάμου» όμως δεν το γνωρίζαμ,ε μέχρι τώρα τουλάχιστον.
Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια όμως αρχίζει και γίνεται γνωστό αφού παρουσιαστής μεγάλου βεληνεκούς έχει βαλθεί να «παντρευτεί» όλα τα θηλυκά με ιδιαίτερη προτίμηση σε παρουσιάστριες και δημοσιογράφους (το κύρος βλέπετε…!). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω γοητευτικός κύριος, προσεγγίζει αιθέριες υπάρξεις είτε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης είτε μέσω κοινών γνωστών και βγάζει όλο του το ταλέντο στην… παρουσίαση του εαυτού του!
Το παραμύθι είναι το δυνατό του σημείο. «Είσαι η γυναίκα της ζωής μου», «Θέλω να είμαστε για πάντα μαζί», «Κάνε λίγη υπομονή και σε λίγο καιρό θα δημοσιοποιήσω τη σχέση μας», είναι κάποιες από τις κλασικές του ατάκες ή αλλιώς το δόλωμα που ρίχνει. Το απίστευτο, βέβαια, είναι πως παρά το γεγονός ότι η «πιάτσα» είναι μικρή, ως τώρα, δεν είχε γίνει αντιληπτός από τα ανυποψίαστα θύματα και το παιχνίδι του δεν είχε αποκαλυφθεί. Με αποτέλεσμα οι γυναίκες να «πέφτουν» στα πατώματα από έρωτα και περηφάνια πως εκείνες είναι και κανείς άλλος και μετά να γκρεμίζεται ο κόσμος και να μένουν με ένα «γιατί σε μένα;» στα χείλη. Γιατί μετά το τροπάριο άλλαζε «Καλά και με πίστεψες;», «Έλα μωρέ τα έλεγα πάνω στον ενθουσιασμό» και πολλά άλλα παίρνουν τη θέση των ερωτόλογων και των βαρύγδουπων δηλώσεων. Ευχόμαστε, ο κύριος τέλειος (όπως παρουσιάζεται) να διαβάσει το άρθρο μήπως καταλάβει πως τα νέα αργά ή γρήγορα… μαθαίνονται!
Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου