Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η "ψυχολογία" των 2 φύλων μέσα από...10 στοιχεία!!!


Ελάτε να δούμε μαζί, 10 στοιχεία της ψυχολογίας των 2 φύλων....






1. Οι άντρες αλλάζουν γνώμη 2 με 3 φορές πιο συχνά από ότι οι γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να πάρουν μια απόφαση από ότι οι άνδρες αλλά μένουν προσκολλημένες σε αυτή!


2. Βάσει του συνολικού αριθμού όλων των ανθρώπων που έχει μετρηθεί το IQ τους, έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες έχουν ελάχιστα υψηλότερο IQ από τους άνδρες!


3. Οι γυναίκες μπορούν και θυμούνται καλύτερα πρόσωπα (φυσιογνωμίες) και ειδικά των γυναικών.


4. Οι άντρες είναι πιο πρόθυμοι να βοηθήσουν από τις γυναίκες! ( Και όμως… δεν είμαστε σκύλες!)


5. ΟΙ γυναίκες είναι πιο απαισιόδοξες όταν προβλέπουν τα αποτελέσματα στην εργασία τους!


6. Οι γυναίκες τείνουν να πιστεύουν ότι είναι καλές σε συγκεκριμένα πράγματα, αλλά όχι ότι είναι καλές σε όλα!


7. Οι γυναίκες είναι πιο δειλές και αγχώδεις από τους άντρες.


8. Οι γυναίκες μιλούν δυο φορές περισσότερο από ότι οι άντρες! Εκτιμάται ότι κατά μέσο όρο οι άντρες λένε 12,500 λέξεις την ημέρα ενώ οι γυναίκες 25,500 λέξεις!


9. Οι άντρες κατά μέσο όρο σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. (Λες και το σεξ είναι τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο!)


10. Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι πιο προσαρμοσμένος στο να διαβάζει λεπτές λεκτικές εκφράσεις και εκφράσεις του προσώπου. Μερικές γυναίκες λένε ότι οι άντρες μόνο όταν βλέπουν τα κανονικά δάκρυα καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Έτσι εξηγείται και ο λόγος που οι γυναίκες κλαίνε 4 φορές περισσότερο από ότι οι άντρες, για να δείξουν τη λύπη τους.


Κλείνοντας, να πούμε ότι τα δύο φύλα έχουν πολλά διαφορετικά στοιχεία, είτε καλά είτε κακά, πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα, περίεργες συνήθεις. Οι άντρες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τις γυναίκες και αντίστροφα. Σε αυτόν τον κόσμο, σε αυτή τη γη , το άλλο φύλο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας και την κοινωνία.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου