Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου


http://www.faretra.gr/images/1_ua8e9.jpg
Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Επαγγελµατικά αλλά και συναισθηµατικά ξεκαθαρίσµατα φέρνει στο προσκήνιο η σηµερινή µέρα. Αποφύγετε να δράσετε µε θυµό αλλά και να πάρετε τη θέση του θύµατος σε δύσκολες συζητήσεις και υποθέσεις. Πείτε αυτό που αισθάνεστε µε απόλυτη ειλικρίνεια και δεν θα βγείτε χαµένοι. ∆ώστε προσοχή σε θέµατα µετακινήσεων αλλά και επικοινωνίας.

Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Εστιάστε σήµερα µε την όψη Σελήνης - Πλούτωνα σε ρεαλιστικούς τρόπους, που θα σας κάνουν πιο αξιόπιστους προς το περιβάλλον σας, και αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες αξιολογήσεις. Θετικές συζητήσεις, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα, φαίνεται πως µπορούν να σας βγάλουν από την πίεση της προηγούµενης περιόδου, αρκεί να είστε έτοιµοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Κρατήστε ισορροπίες, αποφύγετε υπερβολές σε θέµατα σχέσεων και συνεργασιών και µην αναλωθείτε σε συζητήσεις για δάνεια, θέµατα υγείας, συµβόλαια αλλά και θέµατα σπουδών, µια και δεν θα έχουν συγκεκριµένα αποτελέσµατα. Αν σκέφτεστε να µετακινηθείτε, µην ξεχνάτε πως ο κυβερνήτης σας ο Ερµής είναι ανάδροµος, δηµιουργώντας ταλαιπωρία και ανατροπές.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Αποφύγετε τους ανταγωνισµούς και την έντονη εγωιστική διάθεση και κρατήστε χαµηλά τους τόνους, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελµατικό τοµέα. Αποφύγετε να επαναλάβετε σενάρια που επιφέρουν απόσταση από τον σύντροφό σας, εµπλέκοντας τρίτους ή πρόσωπα της οικογένειας στις σχέσεις σας.

Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Εντονη προβλέπεται η σηµερινή µέρα µε πολλές συζητήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον προσωπικό τοµέα. Αν σκέφτεστε να ξεκαθαρίσετε αυτή την περίοδο θολές εκκρεµότητες του παρελθόντος, πρέπει να είστε έτοιµοι να σηκώσετε και την ευθύνη που φέρνει η αλήθεια που βγαίνει στην επιφάνεια.

Παρθένος

(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου). Με την όψη Σελήνης - Πλούτωνα, η σηµερινή µέρα φέρνει στο προσκήνιο σηµαντικές συζητήσεις. Αλήθειες που λέγονται αλλά και πιο ψύχραιµες εκτιµήσεις, δικές σας αλλά και των γύρω σας, σας δείχνουν τον τρόπο να βάλετε τάξη στην ασάφεια της τελευταίας περιόδου. Μη βιαστείτε παρ’ όλα αυτά να δράσετε, αλλά αξιοποιήστε την περίοδο αυτή καταστρώνοντας πιο αποτελεσµατικές στρατηγικές.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου). Ο τρόπος που σκέφτεστε τα πράγµατα και η αξία που δίνετε στα πρόσωπα και στα γεγονότα αλλάζουν αυτή την περίοδο, µε στόχο τη θετική έκβαση κάθε κατάστασης. Κινηθείτε µε αισιοδοξία προς τα εµπρός, αφήνοντας πίσω σας δυσλειτουργικές καταστάσεις του παρελθόντος, και µην επιτρέψετε σε φοβίες και ψεύτικα διλήµµατα να σας κλείσουν τον δρόµο.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου). Αποφύγετε υπεραισιόδοξες αποφάσεις και υπερβολές στην ανάγκη σας να απεµπλακείτε από καταστάσεις και άτοµα που σας πιέζουν και αξιολογήστε µε προσοχή σήµερα καθετί που λέτε ή κάνετε. Στον προσωπικό τοµέα, αποφύγετε να εστιάσετε στα εξωτερικά γεγονότα και ρίξτε φως στο τι πραγµατικά είναι αυτό που αναπαράγει δυσάρεστα γεγονότα µε τα κοντινά σας πρόσωπα.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου - 21 ∆εκεµβρίου). Με την όψη Σελήνης - Ποσειδώνα σήµερα, µην παρασυρθείτε ούτε σε υπερενθουσιασµούς ούτε σε απογοητεύσεις, µια και αυτά που λέγονται το πιο πιθανό είναι να µην ισχύουν. Αποφύγετε να στηριχτείτε σε γενικόλογες εκτιµήσεις και ελλιπείς αξιολογήσεις επάνω σε σηµαντικά θέµατα που αφορούν τόσο εσάς προσωπικά όσο και δικά σας πρόσωπα. ∆είξτε προσοχή στις µετακινήσεις σας.

Αιγόκερως
(22 ∆εκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου). Η όψη της Σελήνης και του Πλούτωνα και η συµµετοχή του Χείρωνα και του Ποσειδώνα σε αυτήσας δηµιουργεί θετική αίσθηση και καλά συναισθήµατα σήµερα, µέσα από την αλληλεπίδραση µε συνεργάτεςαλλά και κοντινά σας πρόσωπα. Συζητήσεις που προκύπτουν µετον σύντροφό σας, φίλους και οικογενειακά σας άτοµα διαφωτίζουν καταστάσεις και επιφέρουν αρµονία.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Εκκρεµότητες του παρελθόντος και οι αλήθειες που δεν λέγονται από µέρους σας ξεκάθαρα είναι αυτό που οδηγεί τα πράγµατα στο παρόν σε συγχύσεις. Ξεκαθαρίστε µε όποιο κόστος, αρχικά µε τον εαυτό σας και έπειτα µε το περιβάλλον σας. Σηµαντικά ξεκαθαρίσµατα στον τοµέα των σχέσεων φέρνουν στο προσκήνιο ουσιαστικές αλήθειες, που καλό είναι να τις λάβετε σοβαρά υπόψη.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Με την όψη Σελήνης - Ποσειδώνα - Χείρωνα, αποφύγετε να µπλέξετε σήµερα τη συναισθηµατική φόρτιση που σας δηµιουργούν γεγονότα στον προσωπικό τοµέα µε πρακτικές υποθέσεις που χρειάζονται απόλυτη διαύγεια και καθαρότητα στον επαγγελµατικό τοµέα. ∆ιεκπεραιώστε µε αποστασιοποίηση τις όποιες σηµαντικές εκκρεµότητες και αφιερώστε χρόνο έπειτα ώστε να ξεκαθαρίσουν αυτά που σας απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου