Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Έχει ξεπεράσει ο πρίγκιπας William το χωρισμό των γονιών του;


Έχει ξεπεράσει ο πρίγκιπας William το χωρισμό των γονιών του;

Η ημερομηνία του γάμου του πιο διάσημου βασιλικού ζευγαριού του κόσμου είναι πολύ κοντά. Στις 29 Απριλίου η Kate Middleton θα παντρευτεί τον πρίγκιπα της -ουσιαστικά και μεταφορικά- και μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας. Όμως κατά πόσο επηρέασε ο χωρισμός των γονιών του τον πρίγκιπα William;

Σύμφωνα με έρευνες, που έγιναν ειδικά για την περίπτωση του William, φαίνεται πως ο χωρισμός των γονιών του, αν και τον επηρέασε αρκετά και του άφησε βαθιές πληγές, σιγά σιγά πια ανήκει στο παρελθόν. Το γεγονός ότι με την Kate γνωρίζονται εδώ και οκτώ χρόνια, αλλά άργησε τόσο πολύ να της κάνει πρόταση γάμου, δεν είναι τυχαίο. Έχοντας ζήσει από κοντά την απιστία του πατέρα του και βλέποντας πόσο πληγώθηκε η μητέρα του από αυτήν, είναι απόλυτα φυσιολογικό να δειλιάζει να επισημοποιήσει μία σχέση, από φόβο μην πληγωθεί. Βέβαια, στις συνεντεύξεις της η Kate φαίνεται πως είναι πολύ υποστηρικτή προς το σύντροφό της και, αν και οι συγκρίσεις της με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana δεν αποτελούν σπάνιο γεγονός, εκείνη ξέρει να τις διαχειρίζεται σωστά.
Τελικά, μάλλον οι πληγές του William έχουν επουλωθεί και είναι έτοιμος να βάλει έναν άνθρωπο στη ζωή του, αλλά και στο παλάτι, επίσημα χωρίς φόβους και ανησυχίες.
Δείτε μια συνέντευξη του πριγκιπικού ζευγαριού και διαπιστώστε πόσο έτοιμο είναι το πριγκιπικό ζευγάρι να παντρευτεί και να γίνει το πιο hot βασιλικό ζευγάρι της υφηλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου