Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Εκπομπή μαγειρικής και βιβλίο με συνταγές ετοιμάζει η Δήμητρα Παπανδρέου!


Εκπομπή μαγειρικής και βιβλίο με συνταγές ετοιμάζει η Δήμητρα Παπανδρέου!
Εκπομπή μαγειρικής αλλά και βιβλίο με συνταγές ετοιμάζει η Δήμητρα Παπανδρέου, η οποία έχει πολλά «μυστικά» να αποκαλύψει από τότε που φιλοξενούσε στην πρωθυπουργική κατοικία ηγέτες και μεγάλες προσωπικότητες!
   Η δεξιότητά της και η αγάπη της για την μαγειρική «βγήκε» προς τα έξω μέσω της εκπομπής του καλού της φίλου και σεφ Θόδωρου Αγγελασόπουλου «Άρωμα Ελλάδος» στην οποία και συμμετέχει μετά από πρότασή του.
  «Ο Θ. Αγγελασόπουλος είναι σεφ και κολλητός μου φίλος. Έχουμε φοβερή χημεία, μιλάμε και γελάμε πολύ, έχουμε κάνει συνολικά τρεις εκπομπές και θα συνεργαστούμε και στο βιβλίο “Δείπνα ηγετών” που γράφω, αλλά για την ώρα έχει παγώσει, γιατί –λόγω εποχής- το βιβλίο είναι σε κρίσιμη καμπή και επειδή έχουμε μπλέξει με άλλες δραστηριότητες- και ο Θοδωρής και εγώ. Η μαγειρική δεν είναι κάτι που μου προέκυψε τώρα, ασχολούμαι χρόνια. Παλιότερα μάλιστα, είχα δώσει συνέντευξη σε gourmet περιοδικό της Σόφης Καβαθά. Έχω άποψη για την γαστρονομία» δήλωσε στη Real Life η Δήμητρα Παπανδρέου και πρόσθεσε πως το βιβλίο της θα έχει «μέσα τις γαστρονομικές επιλογές πολλών ηγετών που γνώρισα και που έρχονταν τότε στο Μαξίμου και αργότερα στο σπίτι μας στην Εκάλη, τι τους άρεσε να τρώνε και τι μου ζητούσαν. Θα μάθετε πολλές επιθυμίες προσωπικοτήτων και αδυναμίες τους».
  Ο Θ. Αγγελασόπουλος στην συνέχεια αποκαλύπτει στην εφημερίδα ότι με την κα Παπανδρέου, ετοιμάζουν μια τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής στην Αμερική που θα προβάλλεται στην Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στον Καναδά. «Θα κάνουμε ταξίδια σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά και θα παρουσιάζουμε τοπικές συνταγές μαζί με τον απλό κόσμο» όπως ο ίδιος είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου