Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ερωτικό βίντεο της Μέριλιν Μορνόε

Στο φως βγαίνουν πληροφορίες για ταινία πορνό που είχε γυρίσει η σέξι Μέριλιν Μονρόε. Τι δείχνει η ερωτική ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί το σύμβολο του σεξ στα 70′s, Marylin Monroe;

H Marilyn Monroe ηταν μια μεγάλη σταρ των 70′s, η οποία στα πρώτα της βήματα γύρισε ταινία πορνό.
Η Μέριλιν Μονρόε γυρισε αισθησιακή ταινία το 1948. Το πρωτότυπο της ταινίας ανακαλύφθηκε από μια σουηδεζα φωτογράφο το 1980.
Σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του FBI με τίτλο «Προειδοποίηση: ΠΟΡΝΟ», το 1965 -τρία χρόνια μετά το θάνατο της Μέριλιν Μονρόε- ο Joe star DiMaggio, παντρεμένος με την Μέρυλιν για μόλις 9 μηνες, ήταν ο μόνος κατοχος ενος αντιγράφου αυτής της πορνοταινίας. Στον DiMaggio προσφέρθηκαν 25.000 δολάρια για την αγορά της ταινίας, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε.
Αργότερα εμφανίστηκε άλλο ένα αντίγραφο της ταινίας σε μια ισπανική συλλογή.
Το Ερωτικο Μουσείο του Χόλιγουντ αγόρασε ένα αντίγραφο της ταινίας για να επιβαιβεώσει αν οντως ηταν η Μέρυλιν Μονρόε και την εμφανίζει στην μόνιμη συλλογή για την ηθοποιό.
Αν και το αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ήταν διστακτικό να επιβεβαιώσει την ταυτότητα της ηθοποιού στην ταινία, το 1996 σε επιστολή που είχε δώσει έγραφε ότι ήταν δική της.
Η Μερίλιν Μονρόε είναι πρωτοπόρος στην κατηγορία των διασημοτήτων που γύρισαν αισθησιακές ταινίες

fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου