Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πού διασκέδασε προχθές το βράδυ ο Πρίγκιπας Νικόλαος;


Αποκλειστικά στο Queen.gr: Πού διασκέδασε προχθές το βράδυ ο Πρίγκιπας Νικόλαος;

Την Παρασκευή το βράδυ οι δρόμοι του Κολωνακίου θύμιζαν ευρωπαΐκή μεγαλούπολη.
 Αμέτρητα αμάξια με πολύχρωμα φώτα, ουρές κόσμου έξω από τα μαγαζιά και η τελευταία μέρα της εβδομάδας υποσχόταν λίγες ώρες κεφιού στους πιστούς θαμώνες των μπαρ σε κάθε στενό, σοκάκι και πεζόδρομο. Το καινούριο εγχείρημα του επιχειρηματία Λάκη Ραπτάκη είναι ένα διπλό concept-club με δύο εισόδους και διαφορετική μουσική.

Λέγεται La Boom- Animal και στοχεύει τόσο στους λάτρεις της ντίσκο μουσικής όσο και σε εκείνους των πιο ηλεκτρονικών ήχων.

Εκεί, αναγνωρίσαμε ανάμεσα στο πλήθος νεαρόκοσμου που χόρευε και διασκέδαζε και τον Πρίγκιπα Νικόλαο. Έχοντας κάνει κράτηση στα ονόματα Ματσούκας- Πολυμερόπουλος που σε τίποτα δεν προμήνυαν την άφιξή του, ο Πρίγκιπας απολάμβανε με την παρέα του, σε ένα υπερυψωμένο τραπέζι του χώρου La Boom, τη μουσική αλλά και την παρέα των φίλων του.

Με χαλαρή διάθεση και περιστοιχισμένος από αντροπαρέα, ο νιόπαντρος Νικόλαος δε συνοδευόταν αυτή τη φορά από τη σύζυγό του.

Διακριτικός και φανερά ευδιάθετος διασκέδασε για δύο περίπου ώρες και στη συνέχεια αποχώρησε για άγνωστη κατεύθυνση.

Φαίνεται πως το Κολωνάκι συνεχίζει να είναι πόλος έλξης των απανταχού Ελλήνων celebrities που το επιλέγουν για τα βραδινά τους νυχτοπερπατήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου