Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Νίκος Χατζής - Νίκη Κάρτσωνα: 900.000 ευρώ κοστίζει το «φτωχικό» τους


_Νίκος Χατζής - Νίκη Κάρτσωνα: 900.000 ευρώ κοστίζει το «φτωχικό» τους


Στην Κάτω Κηφισιά αναμένεται να μετακομίσουν σε περίπου τρεις μήνες ο Νίκος Χατζής και η Νίκη Κάρτσωνα με τον μικρό τους γιο.


Πρόκειται για μια μεζονέτα 250 τετραγωνικών μέτρων η οποία έχει κτιστεί σε οικόπεδο μισού στρέμματος!!! Όπως αναφέρει η Real Life, το σπίτι θα κοστίσει στο ζευγάρι συνολικά περίπου 900.000 ευρώ… Η αγορά του οικοπέδου τους κόστισε 600.000 ευρώ ενώ η ανοικοδόμηση του σπιτιού θα κοστίσει περίπου 300.000 ευρώ.
 
Το σπίτι έχει τρία επίπεδα: υπόγειο, ισόγειο και πρώτος όροφος. Η διακόσμησή του είναι μοντέρνα ενώ σε ότι αφορά την επίπλωση του σπιτιού, αν και είναι νωρίς η Νίκη Κάρτσωνα, έχει κάνει ήδη έρευνα αγοράς και όλα θα είναι σύμφωνα με τα όσα έχει στο μυαλό της για το σπίτι των ονείρων της.

Προτεραιότητά τους είναι η εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου. Στο ισόγειο είναι το σαλόνι, η τραπεζαρία και μια μεγάλη κουζίνα μαζί με ένα μικρό WC, ενώ στο πρώτο όροφο είναι τα δωμάτια, το μεγάλο μπάνιο, και ένα playroom. Το υπόγειο πάλι είναι χωρισμένο στα δύο. Το μισό θα χρησιμοποιείται ως γκαράζ, ενώ το άλλο μισό θα αποτελέσει χώρο στον οποίο το ζευγάρι θα γυμνάζεται.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζευγάρι θα δώσει μεγάλη έμφαση τον κήπο που είναι στην πίσω πλευρά του σπιτιού. Θέλουν να τον μετατρέψουν σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο στον οποίο θα παίζει ο γιός τους.

Η Νίκη λόγω των υποχρεώσεων της δεν πηγαίνει συχνά στην οικοδομή, κάτι που όμως κάνει ο σύζυγός της.  star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου